huidtherapie hengelo

Huidtherapie in Hengelo

Huidtherapie Hengelo; Binnen Huid met zorg bied ik huidtherapie aan voor klanten uit Twente en Overijssel. Ik houd praktijk op meerdere locaties in Hengelo waar voldoende parkeergelegenheid is. Ik neem graag de tijd voor jou in een gratis en vrijblijvende intake. We kijken dan samen welke doelen jij wilt bereiken en wat ik als huidtherapeut daar aan bij kan dragen. Dit doe ik onder andere met behulp van de OBSERV 520, dit is een fotoapparaat waarmee ik in de diepere huidlagen kan kijken en huidproblemen zichtbaar kan maken die je met het blote oog niet ziet.

Ervaren huidtherapeut Hengelo 

Ik ben Conchita Markhorst, gediplomeerd huidtherapeut met 15 jaar ervaring met het cosmedische vak. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (de NVH) en ook geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Om deze registratie te behouden, volg ik regelmatig cursussen en trainingen om helemaal bij te blijven met de nieuwste behandelingen, technieken en kennis.

Voor wie is huidtherapie in Hengelo?

Voor iedereen die in Hengelo en omgeving woont. Je kunt laagdrempelig terecht bij Huid met zorg in mijn praktijk aan huis of bij mijn locatie in de kliniek Proktovar. Bij beide locaties is ruim (gratis) parkeergelegenheid. Je kunt bij mij terecht voor diverse behandelingen, zoals acnetherapie, acnebehandelingen, peelings, microneedling en meer.

De behandelingen die ik uitvoer kunnen in aanmerking komen voor vergoeding door jouw zorgverzekering. Informeer hiervoor bij je verzekering, eventueel na overleg met de huidtherapeut.

Huidtherapie Hengelo - Huidtherapeut Conchita Markhorst van Huid met zorg

Plan een gratis intake bij de huidtherapeut!

Op een moment dat het jou uitkomt
Intake plannen

Huid met Zorg B.V.
Castorweg 146
7557 KN Hengelo

T: 074 20 20 233
E: info@huidmetzorg.nl

© 2022 - Huid met zorg B.V. - Huidtherapeut en Schoonheidsspecialist in Hengelo