Behandelmethodes

  1. Home
  2.  » 
  3. HomeBehandelingen
  4.  » Behandelmethodes

De behandelmethodes die ik in mijn huidpraktijk in Hengelo aanbied, pakken verschillende huidaandoeningen, problemen en overbeharing aan. Van laseren tot een peeling: samen met jou bepalen we welke behandeling past bij jouw huid, jouw wensen en jouw probleem.

Overzicht behandelvormen huidpraktijk

Een huidprobleem gericht aanpakken?

Het kan zijn dat je op zoek bent naar een specifieke behandeling of behandelplan voor een huidprobleem zoals acne, striae of andere soorten littekens. Lees dan eens verder bij huidaandoeningen behandelen of huidafwijkingen en littekens behandelen. Ik maak een behandelplan op maat en pas vaak één of meerdere van de hierboven genoemde methodes toe. 

Andere gerichte behandelingen

Naast het aanpakken van een specifieke aandoeningen of afwijkingen, kun je ook bij mij terecht voor huidverbetering, het behandelen van huidveroudering of heerlijke gezichtsbehandelingen. Heb je last van overbeharing of haargroei op ongewenste plekken? Ga naar de pagina ontharen voor meer informatie.

Welke behandelmethode past bij jou?

Je vraagt je misschien af welke behandeling of behandelmethode het beste bij jouw probleem past. Tijdens een gratis intake bepalen we dit samen, en bespreken we het gewenste én realistische resultaat! Wil je meer weten? Vul dan dit formulier in om dit gesprek te plannen. Liever eerst wat meer informatie? Neem dan contact op via het telefoonnummer 074 20 20 233, stuur een mailtje naar info@huidmetzorg.nl of maak gebruik van het contactformulier

Plan een gratis intake bij de huidtherapeut!

Op een moment dat het jou uitkomt
Intake plannen

contact

Huid met Zorg B.V.
Castorweg 146
7557 KN Hengelo

T: 074 20 20 233
E: info@huidmetzorg.nl

© 2022 - Huid met zorg B.V. - Huidtherapeut en Schoonheidsspecialist in Hengelo