Fibroom

  1. Home
  2.  » 
  3. HomeHuidproblemen
  4.  » 
  5. HomeHuidaandoeningen
  6.  » Fibroom (steelwratjes)

Wat zijn fibromen?

Een fibroom ziet eruit als een los huidflapje. Als je dit hebt is dit geen reden om je zorgen te maken. Het is een goedaardig huidgezwel dat uit bindweefsel bestaat. Ze kunnen enkele millimeters zijn, maar de lengte kan ook oplopen tot enkele centimeters.

Hoe ontstaan fibromen?

Het is nog onbekend hoe een fibroom exact ontstaat, maar wel is duidelijk dat ze een voorkeur hebben voor plaatsen waar veel wrijving ontstaat (door huid op huid of door kleding), zoals in je oksels, in je lies, op je oogleden, onder je borsten of in je hals.

Behandeling

Ik kan fibromen goed en eenvoudig weghalen door middel van coagulatietherapie.

Hoe pakken we het aan

Voordat ik je ga behandelen wil ik je graag eerst zien en kennismaken tijdens een intake. Dit is altijd vrijblijvend en gratis. Tijdens deze intake ga ik goed kijken naar je huid, bespreken we je wensen en de gezondheid van je huid middels een vragenlijst én maak ik foto’s van je huid met een Observ. Dit is een foto-apparaat waarmee ik de diepere huidlagen op de foto kan zetten en zichtbaar kan maken wat het blote oog niet ziet.

Het doel is dat we bij een intake samen een behandelplan opstellen over hoe we jouw doelen kunnen bereiken. Je krijgt een eerlijk en professioneel behandelplan zodat je weet wat je kan verwachten.

Plan een gratis intake bij de huidtherapeut!

Op een moment dat het jou uitkomt
Intake plannen

Huid met Zorg B.V.
Castorweg 146
7557 KN Hengelo

T: 074 20 20 233
E: info@huidmetzorg.nl

© 2022 - Huid met zorg B.V. - Huidtherapeut en Schoonheidsspecialist in Hengelo