littekens

Wat zijn littekens

Littekens zijn het resultaat van een verstoorde wondgenezing. Naast dat littekens cosmetisch storend kunnen zijn, kunnen ze ook lichamelijke klachten veroorzaken.

Hoe ontstaan littekens

Littekens kunnen ontstaan als er een huidbeschadiging optreedt door een verwonding, operatie of huidziekte. In de meeste gevallen repareert je huid dit goed, maar soms kan het genezingsproces worden verstoord waarna een litteken ontstaat. Vaak is het zo dat hoe groter de huidbeschadiging is, hoe groter de kans op een lang genezingsproces en lelijke littekenvorming.

Behandeling

De verschillende vormen van littekens kan ik met deze behandelingen (of een combinatie ervan) behandelen:

De behandeling van littekens is erop gericht om cosmetische of lichamelijke klachten te verminderen, helaas kan ik ze niet helemaal laten verdwijnen

Hoe pakken we het aan

Voordat ik je ga behandelen wil ik je graag eerst zien en kennismaken tijdens een intake. Dit is altijd vrijblijvend en gratis. Tijdens deze intake ga ik goed kijken naar je huid, bespreken we je wensen en de gezondheid van je huid middels een vragenlijst én maak ik foto’s van je huid met een Observ. Dit is een foto-apparaat waarmee ik de diepere huidlagen op de foto kan zetten en zichtbaar kan maken wat het blote oog niet ziet.

Het doel is dat we bij een intake samen een behandelplan opstellen over hoe we het optimale doel kunnen bereiken. Je krijgt een eerlijk en professioneel behandelplan zodat je weet wat je kan verwachten.

Plan een gratis intake bij de huidtherapeut!

Op een moment dat het jou uitkomt
Intake plannen

Huid met Zorg B.V.
Castorweg 146
7557 KN Hengelo

T: 074 20 20 233
E: info@huidmetzorg.nl

© 2022 - Huid met zorg B.V. - Huidtherapeut en Schoonheidsspecialist in Hengelo