Elektrisch ontharen (epileren)

Wat is elektrisch ontharen?

Met elektrisch epileren (of elektrisch ontharen) kan ik overbeharing definitief verwijderen. Deze methode is een goed alternatief voor blonde, rossige of grijze haren die met behulp van laserontharing niet te verwijderen zijn. Ontdek verderop meer over elektrisch ontharen of maak direct een afspraak voor een kosteloze intake.

Hoe werkt elektrisch epileren?

Elektrisch epileren werkt als volgt. Ik breng in de haarschacht een ultra dun naaldje in, waarna een stroomstootje wordt gegeven. Dit vernietigt het haarzakje zodat er geen nieuw haartje meer kan groeien. Het is een effectieve manier van ontharen, vooral als je van dunne, blonde, rossige of grijze haren af wilt. Lees ook meer in dit blogartikel over de voor- en nadelen.

Voor wie

Elektrisch epileren kan ik toepassen bij iedereen die last heeft van overbeharing, mits het zichtbare haartjes zijn. Deze methode is het meest geschikt voor kleine oppervlaktes zoals in het gezicht omdat ik bij elektrische epilatie haartje voor haartje behandel.

Over de behandeling

Voor we starten

Ik wil je eerst graag even zien en met je kennismaken tijdens een gratis intake voordat ik met elektrisch ontharen begin. Tijdens die afspraak bekijk ik je huid grondig en maak ik een huidanalyse met de Observ. We bespreken samen je wensen, de gezondheid van je huid en de mogelijkheden. 

Doel van de intake

Het doel van de  intake is dat we samen een behandelplan opstellen over hoe we jouw gewenste eindresultaat met elektrische epilatie kunnen bereiken. Je kunt bij mij op een eerlijk en professioneel behandelplan rekenen, zodat je weet wat je kan verwachten. Denk hierbij aan de verwachte duur van de behandeling en hoeveel je er naar verwachting nodig hebt om het gewenste resultaat te bereiken.   

Tijdens en na de behandeling

Ik ga vervolgens voor de afgesproken duur de haartjes elektrisch epileren. Na de behandeling heb je niet lang last. Let er wel op dat je tussen de behandelingen niet gaat harsen of epileren. Om het gewenste resultaat te bereiken, heb je meerdere behandelingen nodig. Hoeveel hangt af van de haardichtheid en de grootte van het gebied.

Kosten elektrisch ontharen met naald

Bekijk hieronder de kosten van elektrisch ontharen met naald. Meer nodig dan 30 minuten? Dan betaal je 1 euro per minuut voor elke minuut die erbij komt.

Behandeling Prijs
15 minuten 27,50
30 minuten 45,-

Wil je graag een behandeling starten? Maak dan gebruik van dit formulier. Geïnteresseerd in een andere behandeling? Bekijk alle mogelijkheden en bijbehorende tarieven.

Vergoeding zorgverzekering

Elektrisch epileren kan bij sommige verzekeraars geheel of gedeeltelijk worden vergoed. Lees altijd even goed je polisvoorwaarden door of vraag dit na bij je zorgverzekeraar. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en ben geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Afspraak plannen

Interesse in elektrisch ontharen? Plan dan een gratis intake via dit formulier. Wil je meer weten, neem dan gerust contact op via het telefoonnummer 074 20 20 233, stuur een mailtje naar info@huidmetzorg.nl of maak gebruik van het contactformulier. Goed om te weten: als ik niet direct de telefoon opneem, kan het zijn dat ik met een behandeling bezig ben!

Plan een gratis intake bij de huidtherapeut!

Op een moment dat het jou uitkomt
Intake plannen

Huid met Zorg B.V.
Castorweg 146
7557 KN Hengelo

T: 074 20 20 233
E: info@huidmetzorg.nl

© 2022 - Huid met zorg B.V. - Huidtherapeut en Schoonheidsspecialist in Hengelo