Mijn merken

  1. Home
  2.  » 
  3. HomeOver mij
  4.  » Merken

Mijn Merken

In mijn huidpraktijk in Hengelo gebruik ik verschillende merken cosmetica en huidverzorgingsproducten. We kiezen het merk en de producten die het beste passen bij je (type) huid, het eventuele huidprobleem en het gewenste resultaat. Selecteer hieronder een merk en ontdek er meer over!

IMAGE Skincare Hengelo

image skincare

De producten uit de IMAGE Skincare-lijnen zijn zeer divers, van een goede SPF tot chemische peeling die ik gebruik in mijn behandelingen. Clean Clinical Skincare, dus zonder parabenen, ftalaten, minerale oliën, kunstmatige geuren of oxybenzeen.

> Lees meer over IMAGE Skincare

Toskani Hengelo

Toskani

Toskani bevat een breed assortiment aan producten voor thuis, met hoogwaardige ingrediënten. De producten zijn een aanvulling op behandelingen die worden uitgevoerd in mijn praktijk. Alle producten zijn op basis van peptiden, liposomen en hyaluronzuur.

> Lees meer over Toskani

Meditopics Hengelo

Meditopics

De producten van Meditopics zijn speciaal gemaakt voor een problematische huid die bijvoorbeeld last heeft van overgevoeligheid, droogheid, acné of huidveroudering. De producten zijn hypoallergeen en bevatten, indien mogelijk, geen kleur- en geurstoffen.

> Lees meer over Meditopics

Mineralogie Hengelo

mineralogie

Mineralogie is een 100% natuurlijke minerale, huidverbeterende en dierproefvrije make-up. Mineralogie is vrij van talk, conserveringsmiddelen, siliconen, parfum en kleurstoffen. Hierdoor kan zelfs de meest gevoelige huid met acne, rosacea of allergieën de make-up goed verdragen.

> Lees meer over Mineralogie Make-up

Absolution Cosmetics Hengelo

absolution

Vanaf nu kun je bij Huid met Zorg Hengelo ook terecht voor de prachtige producten van Absolution Skincare. De veelal vegan producten bevatten natuurlijke én biologische ingrediënten. Dus ben jij op zoek naar vegan huidverzorging of zelfs make-up? Dan is Absolution echt een merk voor jou!

> Lees meer over Absolution Skincare

 

Loveli Deodorant

loveli

Loveli care is begonnen met een troepvrije deodorantlijn, de Loveli Deodorant in allerlei geuren (en zonder aluminium!). Inmiddels heeft dit natuurlijke merk een uitgebreid assortiment. Of je nu op zoek bent naar lipbalm, gezichtscreme, facemist, shampoo of lichaamsverzorging. Loveli heeft het!

> Lees meer over Loveli

 

DP Dermaceuticals

DP Dermaceuticals

DP Dermaceuticals is een innovatief merk dat zich richt op de ontwikkeling van geavanceerde huidverzorgingsproducten die zijn ontworpen om resultaten te leveren op het hoogste niveau voor een breed scala aan huidproblemen. 

> Lees meer over DP Dermaceuticals

Plan een gratis intake bij de huidtherapeut!

Op een moment dat het jou uitkomt
Intake plannen

contact

Huid met Zorg B.V.
Castorweg 146
7557 KN Hengelo

T: 074 20 20 233
E: info@huidmetzorg.nl

© 2022 - Huid met zorg B.V. - Huidtherapeut en Schoonheidsspecialist in Hengelo