Toskani

  1. Home
  2.  » 
  3. HomeOver mij
  4.  » 
  5. HomeMerken
  6.  » Toskani

Toskani Cosmetics levert huidverzorgingsproducten van hoge kwaliteit, die mij in mijn praktijk in Hengelo helpen om de beste behandeling voor ieder huidprobleem te kunnen bieden. Deze kwaliteit bereikt dit merk door continu de medische en cosmetische producten, kennis en processen te evalueren en te verbeteren waar nodig.

Thuisproducten van Toskani Cosmetics

Toskani Cosmetics heeft een breed assortiment aan thuisproducten die uit hoogwaardige ingrediënten zijn samengesteld om je huid te verbeteren. De thuisproducten zijn een aanvulling op behandelingen die ik in mijn praktijk in Hengelo geef. Alle producten zijn op basis van peptiden, liposomen en hyaluronzuur.

Toskani producten met een doel

De producten van Toskani zijn niet alleen geschikt als aanvulling op de professionele behandelingen die ik in geef, maar kun je natuurlijk ook prima opnemen in je eigen huidverzorgingsregime. De formules van Toskani zijn uniek en worden continu verbeterd om aan alle behoeftes van jouw huid te voldoen.

Het merk biedt onder andere:

  • Effectieve anti-aging
  • Heerlijke reinigers
  • Fijne crèmes voor je gezicht
  • Hoogkwalitatieve bodycare

Populaire producten zijn de verschillende ampullen en de Radiance Intimate Cream.

Toskani Ampullen

Toskani biedt een reeks aan verschillende ampullen voor verschillende doeleinden. De ampullen gebruik je als een serum en je kunt het als kuur inzetten of gebruiken naar behoefte. Wil je jouw huid een snel een fijne glow geven omdat je bijvoorbeeld uitgaat of een feestje hebt? Dan kun je met de Vitaflash jouw huid een directe boost geven!

Radiance Intimate Cream

De Radiance Intimate Cream is state-of-the art huidverzorging speciaal voor de intieme delen en onder de oksels. Heb jij last van donkere verkleuring, verslapping of ingegroeide haren bij je intieme delen? Dan kan dit product uitkomst bieden! Bij dagelijks gebruik zal de crème geleidelijk helpen om de natuurlijke huidskleur en het uiterlijk te herstellen. Het is een gel-crème die fris en vloeiend van structuur is. Deze crème is gynaecologisch getest.

Toskani ervaringen

Ik heb hele positieve ervaringen met Toskani Cosmetics. Zowel met de professionele producten, zoals Spot Out Kit Peeling, als de thuisproducten behalen mijn klanten en ik beiden goede resultaten! Met een productadvies op maat, eventueel dus gekoppeld aan behandelingen, weet je ook zeker dat je thuis écht bezig bent met huidverbetering.

Duurzaamheid

Toskani draagt bij aan duurzaamheid en milieu. Ook is Toskani gecertificeerd als Cruelty Free merk, dierproefvrij dus.

Plan een gratis intake bij de huidtherapeut!

Op een moment dat het jou uitkomt
Intake plannen

Huid met Zorg B.V.
Castorweg 146
7557 KN Hengelo

T: 074 20 20 233
E: info@huidmetzorg.nl

© 2022 - Huid met zorg B.V. - Huidtherapeut en Schoonheidsspecialist in Hengelo