Microdermabrasie

  1. Home
  2.  » 
  3. Behandelingen
  4.  » 
  5. Behandelmethodes
  6.  » Microdermabrasie

Microdermabrasie behandeling

In mijn huidpraktijk in Hengelo kun je voor een microdermabrasie behandeling terecht. Ik verwijder bij microdermabrasie de bovenste huidlaag door middel van kleine kristalletjes. Dit heeft meerdere huidverbeterende effecten, waarover je verderop meer leest. Wil je direct een afspraak plannen? Dat doe je via dit formulier!

Effecten van microdermabrasie kristallen

Ik gebruik bij een microdermabrasie behandeling een apparaatje met kristallen. Deze kristallen ‘schuur’ ik met een handstuk en behandelkopje over de huid. Zo worden de bovenste huidlagen verwijderd, wat de diepere huidlagen stimuleert om te vernieuwen. Ook stimuleert deze behandeling de doorbloeding en aanmaak van collageen in de huid. 

Waarvoor is deze methode geschikt?

De microdermabrasie methode is heel effectief tegen:

Wil je weten of het voor jou een geschikte behandeling is, maak dan een afspraak! Dit gesprek en advies kost je niets. 

Microdermabrasie prijs

De kosten voor een microdermabrasie behandeling zijn inclusief het reinigen van de huid, het verwijderen van onzuiverheden en het aanbrengen van een masker en dag-/nachtverzorging.

Behandeling Prijs
1x Behandeling gelaat 90,-

Wat je bij mij kunt verwachten

Voordat we beginnen

Voordat ik start met microdermabrasie, krijg je altijd een vrijblijvend en kosteloos consult. In dit gesprek neem ik allerlei aspecten met je door. Denk aan huidconditie, wensen en verwachtingen, behandelmogelijkheden, contra indicaties, aantal behandelingen en de behandelkosten. Aan de hand van je wensen en behoeften geef ik een professioneel, helder en goed onderbouwd advies over de behandelmogelijkheden en de te verwachten resultaten van de behandeling.

Tijdens de microdermabrasie behandeling

Ik gebruik voor microdermabrasie de zogeheten Ultrapeel. Dit apparaatje beschikt over zeer fijne behandelkopjes waarmee ik op een milde wijze kan behandelen, maar niet minder effectief! Het prettige aan deze methode is dat het gelijk resultaat geeft. Al direct na de eerste behandeling voelt de huid gladder aan en krijg je een frissere en egalere uitstraling. Daardoor kan ik microdermabrasie ook als losse behandeling uitvoeren en hoeft het niet per se in kuurvorm. De hoeveelheid benodigde behandelingen is afhankelijk van de indicatie. 

Intake plannen

Interesse in een microdermabrasie behandeling? Plan dan een gratis intake via dit formulier. Wil je meer weten, neem dan gerust contact op via het telefoonnummer 074 20 20 233, stuur een mailtje naar info@huidmetzorg.nl of maak gebruik van het contactformulier. Goed om te weten: als ik niet direct de telefoon opneem, kan het zijn dat ik met een behandeling bezig ben!

Microdermabrasie

Plan een gratis intake bij de huidtherapeut!

Op een moment dat het jou uitkomt
Intake plannen

Huid met Zorg B.V.
Castorweg 146
7557 KN Hengelo

T: 074 20 20 233
E: info@huidmetzorg.nl

© 2022 - Huid met zorg B.V. - Huidtherapeut en Schoonheidsspecialist in Hengelo