Oksels laseren

50 euro
Intake plannen
  1. Home
  2.  » 
  3. HomeBehandelingen
  4.  » 
  5. HomeOntharen
  6.  » 
  7. HomeLaser ontharen
  8.  » Oksels laseren

Je oksels laseren? Dat kan bij Huid met Zorg in Hengelo! Je okselhaar kun je prima laten weghalen met een laserbehandeling. Zo verdwijnen ongewenste haartjes en hoef je niet keer op keer je oksels te ontharen. Wat kun je verwachten? Hoe gaat het in z’n werk? 

Laserbehandeling oksels

Een laserbehandeling van de oksels is niet gevaarlijk. Je huid wordt na de behandeling wel rood en warm, maar dat kan zeker geen kwaad en duurt nooit lang. Ik gebruik in mijn praktijk in Hengelo de diodelaser (Lightsheer), waarmee ik de haren bij de wortel aanpak, zodat deze niet meer terugkomen. Lees hier hoe de diodelaser werkt. Het kan zo zijn dat er haartjes later onder invloed van hormonen in het lichaam weer gaan groeien. Goed om te weten dat je niet met één behandeling in één keer alle haartjes kwijt bent, maar dat je altijd meerdere behandelingen nodig hebt. 

Prijzen oksels laserontharing

Het laseren van de oksels kost 50 Euro per behandeling. Tijdens de vrijblijvende intake gaan we bekijken of laseren voor jou gaat werken. Zorg in ieder geval dat je zo’n week of 6 voor je jouw okselhaar laat laseren, je niet geëpileerd of geharst hebt. Zo kan ik ook het beste inschatten hoeveel behandelingen je nodig hebt voor een zo goed mogelijk resultaat. 

Nadat ik je huid en de haartjes heb bekeken, kun je een duidelijk en eerlijk plan van aanpak verwachten. Jij bepaalt natuurlijk uiteindelijk zelf of je het wel of niet gaat doen. Ben je geïnteresseerd? Maak dan gebruik van dit formulier! Wil je weten wat ik nog meer voor je kan betekenen? Bekijk dan alle behandelingen die ik bied.

Tijdens het laseren

Tijdens de behandeling ga ik de haartjes in je oksels laseren met het laserapparaat. Het laseren zelf kan pijnlijk aanvoelen. De rode/gezwollen huid kan na de tijd enkele dagen aanhouden. Meestal zakt dit al na een paar uur tot een dag af. Ik geef je na de behandeling verschillende adviezen en tips mee voor thuis voor een zo goed en zo snel mogelijk herstel.

Intake inplannen

Vul dit formulier in om een gratis intake te plannen om je oksels te laten laseren! Je verplicht je tot niets. Eerst meer informatie? Neem dan gerust contact op via het telefoonnummer 074 20 20 233, stuur een mailtje naar info@huidmetzorg.nl of maak gebruik van het contactformulier.

Plan een gratis intake bij de huidtherapeut!

Op een moment dat het jou uitkomt
Intake plannen

Huid met Zorg B.V.
Castorweg 146
7557 KN Hengelo

T: 074 20 20 233
E: info@huidmetzorg.nl

© 2022 - Huid met zorg B.V. - Huidtherapeut en Schoonheidsspecialist in Hengelo