074 20 20 233 info@huidmetzorg.nl

Laserbehandeling

Lasertherapie bij huidproblemen

Kan een laserbehandeling jouw huidprobleem helpen verminderen? Bij mij kun je terecht voor een effectieve lasertherapie voor uiteenlopende aandoeningen en problemen. Denk aan pigmentvlekken, acne littekens, huidveroudering en overmatige beharing. Ontdek verderop meer over het apparaat dat ik gebruik, waarvoor het bedoeld is en wat een behandeling inhoudt. 

Van erbium laser tot IPL laserbehandeling

Als ik laserbehandelingen geef, gebruik ik de zogeheten M22. Dit is een geavanceerd laserplatform waar ik jouw huid voor diverse indicaties perfect kan behandelen. De M22 bevat meerdere laserkoppen met de volgende technologieën:

  • Erbium:Glass fractionele laser (ResurFX)
  • Q-Switched Nd:YAG
  • Long-Pulsed Nd:YAG
  • IPL-module

Bij de IPL-module kan ik verschillende filters gebruiken, toegepast op de indicatie die ik op dat moment behandel.

Laserbehandelingen voor gezicht, benen en lijf

Ik pas behandelingen met de laser M22 toe op het gezicht, de benen en andere plekken op het
lichaam bij o.a. de volgende huidproblemen en -aandoeningen:

Heb jij last van één van bovengenoemde zaken? Mijn lasertherapie kan dan voor jou mogelijk uitkomst bieden! Lees verderop meer over hoe een behandeling verloopt of maak gelijk een afspraak voor een gratis intake.

Wat houdt een behandeling in

Voor we beginnen met laseren

Voor ik echt met de laserbehandeling ga beginnen, bekijk ik eerst goed je huid tijdens een vrijblijvende intake. We bespreken dan samen je wensen en ik beoordeel de gezondheid van je huid met behulp van een vragenlijst. Ook maak ik met de Observ foto’s waarmee ik de diepere huidlagen op de foto kan zetten én waarmee ik zichtbaar kan maken wat je met het blote oog niet ziet.

Het doel van de intake

Het doel van de intake is uiteindelijk om samen een behandelplan op te stellen over hoe we jouw doelen kunnen bereiken met lasertherapie. Je krijgt een eerlijk en professioneel behandelplan zodat je weet wat je kan verwachten. Jij beslist natuurlijk uiteindelijk zelf of je het wel of niet gaat doen.

Tijdens de laserbehandeling

Tijdens de behandeling ga ik in het (tijdens de intake) besproken gebied de huid met de M22 laseren. Een laserbehandeling voelt als kleine, hete prikjes die over het algemeen goed te doen zijn. De huid is na de behandeling rood/gezwollen, wat enkele dagen kan aanhouden. Dat hoort bij het resultaat dat we willen bereiken! Zorg er ook voor dat je de huid tot enkele weken na de behandeling beschermt met een hoge SPF. Ik geef je hier na de behandeling een duidelijk advies over.

Kosten laserbehandeling

Laseren kost vanaf Euro 40,- per behandeling.  Tijdens de intake kijk ik samen met jou naar het te behandelen gebied. Ik stem vervolgens met je af wat de uiteindelijke kosten voor je gaan zijn. Wil je graag de mogelijkheden bespreken die een een behandeling jou kan bieden? Maak dan gebruik van dit formulier. Wil je weten wat ik nog meer voor je kan betekenen? Bekijk alle behandelingen die ik bied en de bijbehorende tarieven.

Vergoeding

Als je een aanvullende verzekering hebt, dan kan je zorgverzekeraar een laserbehandeling bij sommige aandoeningen geheel of gedeeltelijk vergoeden. Doordat dit uit een aanvullende verzekering vergoed wordt, gaat dit niet ten koste van je eigen risico. Vaak is er wel een verwijsbrief nodig van een (huis)arts. Lees dan ook goed je polisvoorwaarden door of vraag dit na bij je zorgverzekeraar. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en ben geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Intake plannen

Vul dit formulier in om een intake te plannen voor jouw laserbehandeling! Eerst meer informatie? Neem dan gerust contact op via het telefoonnummer 074 20 20 233, stuur een mailtje naar info@huidmetzorg.nl of maak gebruik van het contactformulier. Het kan zijn dat ik even de telefoon niet kan opnemen als ik met een behandeling bezig ben; dan weet je dat mocht je me niet meteen te pakken krijgen.

Laserbehandeling IPL Hengelo M22

Plan een gratis intake bij de huidtherapeut!

Op een moment dat het jou uitkomt
Intake plannen

Huid met Zorg B.V.
Castorweg 146
7557 KN Hengelo

T: 074 20 20 233
E: info@huidmetzorg.nl

© 2019 - Huid met zorg B.V. - Huidtherapie in Hengelo