Bikinilijn laseren

vanaf 75 euro per behandeling
Intake plannen
  1. Home
  2.  » 
  3. HomeBehandelingen
  4.  » 
  5. HomeOntharen
  6.  » 
  7. HomeLaser ontharen
  8.  » Bikinilijn laseren

Veel mensen zouden graag hun bikinilijn laseren, zodat ze niet keer op keer hoeven te scheren of te harsen. Zeker bij bovengemiddelde haargroei kan dat een uitkomst zijn! Je kunt hiervoor in mijn huidpraktijk in Hengelo terecht. Na meerdere laserbehandelingen geniet je van een gladde en mooie schaamstreek. Ontdek verderop meer hoe het werkt en wat je kunt verwachten. 

Laserbehandeling bikinilijn

Een laserbehandeling van de bikinilijn is volkomen veilig. Na de behandeling wordt je huid wel rood en warm, maar dat kan geen kwaad en duurt nooit langer dan een paar dagen. Meestal trekt het na een paar uur tot een dag al weg. 

Ik gebruik in mijn praktijk bijna altijd de diodelaser (Lightsheer). Deze methode pakt haartjes bij de haarwortel aan, zodat ze niet meer terugkomen. Ontdek hier meer hoe de diodelaser werkt.  Je bent overigens niet met één behandeling in één keer alle haartjes kwijt, maar hebt altijd meerdere behandelingen nodig. Het resultaat is definitief, waarbij je er overigens wel rekening mee moet houden dat er haartjes (onder invloed van hormonen) weer kunnen gaan groeien.

Kosten schaamstreek laserontharing

Het laseren van de bikinilijn kost 75 Euro per behandeling. Hoeveel behandelingen je naar verwachting nodig hebt en/of laseren voor jouw schaamstreek, huid- en haartype goed gaat werken, bekijken we tijdens een vrijblijvende intake. Het is in ieder geval van belang dat je zo’n week of 6 voor je je bikinilijn laat laseren, je niet geëpileerd of geharst hebt. Zo bereik je een zo goed mogelijk resultaat. 

De intake is helemaal vrijblijvend: jij bepaalt natuurlijk uiteindelijk zelf of je het wel of niet laat laseren. Heb je interesse? Maak dan gebruik van dit formulier! Bekijk ook alle behandelingen die ik bied om te ontdekken wat ik allemaal voor je kan betekenen.

Tijdens het laseren

Tijdens de behandeling ga ik de haartjes in je bikinilijn weglaseren met het laserapparaat. Het laseren zelf kan pijnlijk aanvoelen. De rode/gezwollen huid kan na de behandeling enkele dagen aanhouden. Meestal zakken deze klachten al na een paar uur tot een dag af. Ik geef je na de behandeling verschillende huidverzorgingstips mee voor thuis voor het allerbeste resultaat met zo min mogelijk klachten.

Intake inplannen

Maak gebruik van dit formulier om een gratis intake te plannen om je bikinilijn te laten laseren! Deze afspraak is gratis en je verplicht je tot niets. Wil je eerst wat meer informatie? Neem dan gerust contact op via het telefoonnummer 074 20 20 233, stuur een mailtje naar info@huidmetzorg.nl of maak gebruik van het contactformulier.

Plan een gratis intake bij de huidtherapeut!

Op een moment dat het jou uitkomt
Intake plannen

Huid met Zorg B.V.
Castorweg 146
7557 KN Hengelo

T: 074 20 20 233
E: info@huidmetzorg.nl

© 2022 - Huid met zorg B.V. - Huidtherapeut en Schoonheidsspecialist in Hengelo