littekenmassage

Wat is littekenmassage?

Littekenmassage is precies wat het zegt: het is een behandeling waarbij ik de huid met littekens masseer. Het doel is niet alleen littekens soepeler, dunner en/of minder zichtbaar maken, maar ook om de pijn en irritatie te laten afnemen. Ik gebruik daarbij speciale massagetechnieken. Lees verderop meer over littekenmassage of maak direct een afspraak voor een gratis intake.

Littekenmassage: voor wie en wat

Ik kan met littekenmassage verharde, verkleurde, verdikte of verkleefde littekens behandelen. Het is geschikt voor iedereen die daar last van heeft op bijvoorbeeld de buik, armen, benen of in het gezicht. Soms is littekenmassage niet de beste oplossing. Dan zijn de volgende behandelingen ook mogelijk:

Goed om te realiseren is dat het littekenweefsel nooit volledig verdwijnt. Littekenmassage is erop gericht ze minder opvallend te maken doordat ze soepeler en losser worden en om eventuele klachten te helpen verminderen.

Wat houdt de behandeling in

Voor we beginnen

Voordat ik bindweefselmassage toepas, maak ik graag eerst even kennis met je en beoordeel ik je littekens tijdens een gratis intake. Ik bekijk je huid dan goed, maak een huidanalyse met de Observ, bespreek je wensen en de gezondheid van je huid. Met de Observ zie je meer dan je met het blote oog kan zien.

Behandelplan

Het doel is dat we bij de intake samen een behandelplan opstellen over hoe we jouw doelen kunnen bereiken. Je kunt rekenen op een eerlijk en professioneel plan zodat je weet wat je kan verwachten tijdens en na de massagebehandeling. 

Na de littekenmassage

Na de massage kan je huid korte tijd een beetje rood en gezwollen zijn, maar dit verdwijnt snel. Je littekens voelen direct beter aan! Eén behandeling is niet genoeg: in kuurvorm zorg ik voor het meest optimale resultaat.

Kosten littekenmassage

Bekijk hieronder de kosten voor littekenmassage.

Behandeling Prijs
45 minuten 50,-

Zou je graag een vrijblijvende afspraak willen plannen? Maak dan gebruik van dit formulier. Geïnteresseerd in een andere behandeling? Bekijk alle mogelijkheden en bijbehorende tarieven.

Vergoeding littekenmassage

Vraag bij je verzekeraar de polisvoorwaarden op als je niet zeker weet of littekenmassage vergoed wordt. Ik ben aangesloten bij de vereniging van Huidtherapeuten en sta geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Afspraak maken

Maak een afspraak via dit formulier om littekenmassage aan te vragen! Wil je meer weten, neem dan gerust contact op via het telefoonnummer 074 20 20 233, stuur een e-mail naar info@huidmetzorg.nl of maak gebruik van het contactformulier. Houd er bij telefonisch contact rekening mee dat ik niet altijd direct de telefoon kan opnemen als ik met een behandeling bezig ben.

Plan een gratis intake bij de huidtherapeut!

Op een moment dat het jou uitkomt
Intake plannen

Huid met Zorg B.V.
Castorweg 146
7557 KN Hengelo

T: 074 20 20 233
E: info@huidmetzorg.nl

© 2022 - Huid met zorg B.V. - Huidtherapeut en Schoonheidsspecialist in Hengelo