Acnelittekens behandelen

Heb je littekens door acne en zou ze graag willen behandelen? Dan zit je goed bij Huid met Zorg! Hoe eerder je begint met de behandeling van acnelittekens, hoe beter ze te behandelen zijn. Ontdek verderop meer over een behandeling en wat je van mij kunt verwachten, of neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

Acnelittekens verminderen

Helaas kan ik je bij een behandeling niet beloven dat je acnelittekens helemaal verdwijnen. Gelukkig kan ik met behulp van één van onderstaande behandelingen (of een combinatie) je littekens hoe dan ook verminderen:

Welke behandeling of combinatie van behandelingen bij jou past, hangt van de conditie van je huid af, de ernst van de ontstekingen die je hebt gehad én van je wensen. Goed om te weten: je littekens zijn niet direct weg na de eerste behandeling. Vaak heb je meerdere behandelingen nodig. Het uiteindelijke resultaat hangt ook af in hoeverre je de adviezen die ik je geef daadwerkelijk ook opvolgt thuis.  

Aanpak behandeling

Voorafgaand aan je behandeling van acnelittekens ga ik tijdens een vrijblijvende en gratis intake een huidanalyse doen. Ik beoordeel je huid, we bespreken je wensen en gaan samen een behandelplan opstellen over hoe we jouw doelen kunnen bereiken. Je krijgt een eerlijk advies en professioneel plan zodat je weet wat je kan verwachten. Zo werken we samen aan het best haalbare resultaat! 

Intake plannen

Wil je de zichtbaarheid van je acnelittekens verminderen? Vul dan dit formulier in om een intake te plannen! Eerst meer weten? Neem dan contact op via het telefoonnummer 074 20 20 233, stuur een mailtje naar info@huidmetzorg.nl of maak gebruik van het contactformulier.

Plan een gratis intake bij de huidtherapeut!

Op een moment dat het jou uitkomt
Intake plannen

Huid met Zorg B.V.
Castorweg 146
7557 KN Hengelo

T: 074 20 20 233
E: info@huidmetzorg.nl

© 2022 - Huid met zorg B.V. - Huidtherapeut en Schoonheidsspecialist in Hengelo