over mij

Huidtherapeut en schoonheidsspecialist in Hengelo

Aangenaam! Ik ben Conchita Markhorst: gediplomeerd huidtherapeut en schoonheidsspecialist in Hengelo. Jouw huid is je grootste orgaan en is mijn passie. Ik heb ruim 15 jaar gewerkt in privéklinieken, ziekenhuizen en salons en heb nu mijn eigen praktijk voor huidverbetering. Ik heb het geluk dat ik mijn praktijk aan huis heb, wat me flexibel maakt. Het is persoonlijk en dat is belangrijk voor mij. Ik werk graag samen met jou, en niet ‘aan je’! Jouw wensen en jouw huid staan centraal. Lees ook meer over wat mijn werk als huidtherapeut inhoudt.

Eerlijk over verwachtingen

Ik heb als huidtherapeut en schoonheidsspecialist veel huidaandoeningen behandeld. Mijn belangrijkste ervaring? Dat ik altijd eerlijk ben over wat jij kan verwachten.

Huidverzorging is mijn passie en dankzij mijn ervaring weet ik goed wat jij kunt verwachten. Ik laat je altijd eerlijk zien wat we kunnen bereiken en hoe. Het doel is altijd een natuurlijk stralende en gezonde huid. In mijn praktijk gebruik ik de allerbeste merken huidverzorgingsproducten en cosmetica. 

Kennis over huidverzorging en meer

Huidverzorging, cosmetica, schoonheidsverzorging, ik krijg er geen genoeg van! De behandelingen, technieken en actuele kennis over huidverbetering veranderen continu. Ik vind het heerlijk om altijd bij te blijven door cursussen, scholing, producttrainingen te volgen. Daarbij leer ik van jou, van mijn klanten! Je weet dus zeker dat ik alles in huis heb wat jij nodig hebt. 

Meer weten?

Wil je meer weten over mij en mijn aanpak? Neem dan contact met mij op via 074 20 20 233, stuur een mailtje naar info@huidmetzorg.nl of maak gebruik van het contactformulier.

Plan een gratis intake bij de huidtherapeut!

Op een moment dat het jou uitkomt
Intake plannen

contact

Huid met Zorg B.V.
Castorweg 146
7557 KN Hengelo

T: 074 20 20 233
E: info@huidmetzorg.nl

© 2022 - Huid met zorg B.V. - Huidtherapeut en Schoonheidsspecialist in Hengelo