over mij

Jouw huid is je grootste orgaan en is mijn passie. Ik (Conchita Markhorst) ben gediplomeerd huidtherapeut en schoonheidsspecialist. In ruim 15 jaar heb ik gewerkt in privéklinieken, ziekenhuizen en salons en nu heb ik mijn eigen praktijk voor huidverbetering in Hengelo. Ik heb het geluk dat ik mijn praktijk aan huis heb, dichtbij dus ik ben flexibel. Het is persoonlijk en dat is belangrijk voor mij. Ik werk graag samen met mijn klanten en niet alleen aan ze. Weten wat mijn werk als huidtherapeut inhoudt? Lees hier meer.

Eerlijkheid

In mijn jaren als huidtherapeut en schoonheidsspecialist heb ik veel huidaandoeningen behandeld. Mijn belangrijkste ervaring? Dat ik altijd eerlijk ben over wat jij kan verwachten.

Huidverzorging is mijn passie en door mijn ervaring weet ik goed wat jij kan verwachten. Ik laat je altijd eerlijk zien wat we kunnen bereiken en hoe. Het doel is altijd een natuurlijk stralende en gezonde huid.

Kennis

Huidverzorging, cosmetica, schoonheidsverzorging, ik krijg er geen genoeg van. Continu zijn er veranderingen in de behandelingen, technieken en actuele kennis over huidverbetering. Ik vind het heerlijk om altijd bij te blijven door cursussen, scholing, producttrainingen en alles wat ik leer van jullie, mijn klanten. Je weet dus zeker dat ik alles in huis heb wat jij nodig hebt.

 

Plan een gratis intake bij de huidtherapeut!

Op een moment dat het jou uitkomt
Intake plannen

contact

Huid met Zorg B.V.
Castorweg 146
7557 KN Hengelo

T: 074 20 20 233
E: info@huidmetzorg.nl

© 2022 - Huid met zorg B.V. - Huidtherapeut en Schoonheidsspecialist in Hengelo