coagulatietherapie

Wat is coagulatietherapie?

Ik kan met coagulatietherapie in mijn praktijk kleine, goedaardige huidoneffenheden of vaatjes verwijderen. Ik gebruik voor deze behandeling een klein, heet naaldje of bolletje om de huidoneffenheid weg te branden (verdampen) of om vaatjes of bloedblaasjes dicht te branden (stollen). Lees verderop meer over coaguleren of maak direct een afspraak voor een gratis intake.

Waarvoor is coagulatie geschikt

Coagulatietherapie is voor iedereen die last heeft van de volgende huidafwijkingen en -oneffenheden en deze wil laten behandelen:

Coaguleren wordt vaak toegepast bij kleine oppervlakken en vaatjes.

Wat houdt de behandeling in

Voor we beginnen

Voordat ik coagulatietherapie ga toepassen, wil ik je graag eerst zien en met je kennismaken tijdens een kosteloze intake. Ik bekijk je huid dan goed, maak een huidanalyse met de Observ, bespreek je wensen en de gezondheid van je huid. Met de Observ zie je meer dan je met het blote oog kan zien.

Behandelplan

Het doel is dat we bij de intake samen een behandelplan opstellen over hoe we jouw doelen kunnen bereiken. Je krijgt een eerlijk en professioneel plan zodat je weet wat je kan verwachten. Denk bijvoorbeeld aan hoe lang we het beste in jouw situatie kunnen coaguleren. 

Tijdens en na de behandeling

Ik ga vervolgens aan de slag met de coagulatie voor de afgesproken duur. Ik haal de huidoneffenheden of vaatjes weg. Goed om te weten dat na de behandeling er een klein wondje of korstje achterblijft. Dit geneest vanzelf! Afhankelijk van waarvoor je bent behandeld, is de huid na je behandeling egaler of zijn de vaatjes minder zichtbaar.

Tarieven coagulatie

Bekijk hieronder de tarieven voor coagulatie. Meer tijd nodig dan 30 minuten voor jouw behandeling? Dan betaal je voor iedere minuut die erbij op komt 1 euro.

Behandeling Prijs
15 minuten 27,50
30 minuten 45,-

Zou je graag een vrijblijvende afspraak willen plannen? Maak dan gebruik van dit formulier. Geïnteresseerd in een andere behandeling? Bekijk alle mogelijkheden en bijbehorende tarieven.

Vergoeding zorgverzekering

Coagulatietherapie wordt in principe niet vergoed door de zorgverzekeraars. Je kunt het natuurlijk altijd voor de zekerheid even nagaan bij je zorgverzekeraar of dat ook in jouw situatie het geval is. 

Afspraak maken

Maak een afspraak via dit formulier om coagulatietherapie aan te vragen! Wil je meer weten, neem dan gerust contact op via het telefoonnummer 074 20 20 233, stuur een e-mail naar info@huidmetzorg.nl of maak gebruik van het contactformulier. Houd er bij telefonisch contact rekening mee dat ik niet altijd direct de telefoon kan opnemen als ik met een behandeling bezig ben.

Coagulatietherapie Hengelo

Plan een gratis intake bij de huidtherapeut!

Op een moment dat het jou uitkomt
Intake plannen

Huid met Zorg B.V.
Castorweg 146
7557 KN Hengelo

T: 074 20 20 233
E: info@huidmetzorg.nl

© 2022 - Huid met zorg B.V. - Huidtherapeut en Schoonheidsspecialist in Hengelo