peeling

Peeling

Wat is een peeling behandeling?

Peeling is een methode waarmee grote oppervlakten zoals het gelaat, decolleté, rug of bovenarmen behandeld kunnen worden. Ik zet het in om de huidconditie te verbeteren en huidproblematiek te verminderen. Een peeling heeft als doel om oude of beschadigde huidcellen te verwijderen en daarmee de huid dus te vernieuwen.

Chemische en medische peelings

Ik pas binnen Huid met Zorg twee soorten peelings toe: een chemische en een medische peeling. Chemische peelings zijn onderverdeeld in 3 levels, variërend in sterkte. Welke peeling ik ga gebruiken voor jouw behandeling, is afhankelijk van de conditie van je huid en het gewenste resultaat.

Voor wie

Een peeling zet je bijvoorbeeld in voor de behandeling van:

Wat houdt de peeling behandeling in

Voor we beginnen

Voordat ik met een peeling behandeling start, maak ik eerst graag kennis met je tijdens een vrijblijvende intake. Ik kijk dan goed naar je huid en neem je wensen en de gezondheid van je huid door met behulp van een vragenlijst. Ook maak ik foto’s van je huid met de Observ. Dit is een foto-apparaat waarmee ik de diepere huidlagen op de foto kan zetten en zichtbaar kan maken wat je met het blote oog niet ziet. Goed om te weten: deze intake is gratis!

Een behandelplan

Samen gaan we een behandelplan opstellen over hoe we jouw doelen kunnen bereiken. Je krijgt een eerlijk en professioneel behandelplan zodat je weet wat je kan verwachten. We bepalen dan ook welke peeling het meest geschikt is. Vaak zie je na één behandeling al wel resultaat, maar heb je meerdere behandelingen nodig voor het optimale resultaat.

Soms thuis voorbereiden op peeling

Afhankelijk van welke peeling ik bij je ga doen, kan het nodig zijn dat je je huid thuis gaat voorbereiden met producten. Ik leg je stap voor stap uit hoe dit in zijn werk gaat. 

Tijdens en na de behandeling

Na een behandeling kan je huid er rood uitzien, maar ook dit is afhankelijk van welke peeling we doen. Ook dit leg ik je van tevoren uit! Zorg er ook voor dat je de huid tot vier weken na de behandeling beschermt met een hoge SPF.

Kosten chemische peelings

Neem je bij een chemische peeling in totaal zes peelings af en betaal je vooraf? Dan krijg je er één gratis. Een kuur dient binnen zes maanden plaats te vinden (met uitzondering van de Level 3 Peel, deze kun je drie tot vier keer per jaar doen). De peelings zijn, indien gewenst, inclusief epileren. Tijdens een peeling kan het decolleté worden meegenomen voor een meerprijs van 10 euro.

Behandeling Prijs
Level 1 Peel 75,-
Level 2 Peel 90,-
Level 3 Peel 105,-

Kosten medische peelings (TCA)

Bij medische peelings is de genoemde prijs inclusief thuisproducten.

Behandeling Prijs
1x Medische peeling 250,-
3x Medische peeling 500,-

Zou je graag een vrijblijvende afspraak willen plannen? Maak dan gebruik van dit formulier. Geïnteresseerd in een andere behandeling? Bekijk alle mogelijkheden en bijbehorende tarieven.

Vergoeding

Als je een aanvullende verzekering hebt, kan een peeling bij sommige aandoeningen geheel of gedeeltelijk worden vergoed door je zorgverzekeraar. Doordat dit uit een aanvullende verzekering vergoed wordt, gaat dit niet ten koste van je eigen risico. Vaak is er wel een verwijsbrief nodig van een (huis)arts. Lees goed je polisvoorwaarden of vraag dit na bij je zorgverzekeraar. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en ben geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Afspraak maken

Maak een afspraak via dit formulier om jouw peeling behandeling aan te vragen! Wil je meer weten, neem dan gerust contact op via het telefoonnummer 074 20 20 233, stuur een mailtje naar info@huidmetzorg.nl of maak gebruik van het contactformulier. Houd er bij telefonisch contact rekening mee dat ik niet altijd direct de telefoon kan opnemen als ik met een behandeling bezig ben!

Peeling behandeling | Huid met Zorg Hengelo

Plan een gratis intake bij de huidtherapeut!

Op een moment dat het jou uitkomt
Intake plannen

Huid met Zorg B.V.
Castorweg 146
7557 KN Hengelo

T: 074 20 20 233
E: info@huidmetzorg.nl

© 2022 - Huid met zorg B.V. - Huidtherapeut en Schoonheidsspecialist in Hengelo