peeling gezicht

Peeling gezicht

De effecten van een gezichtspeeling 

Als je thuis of bij mij in de praktijk in Hengelo een peeling voor je gezicht doet of laat doen, zorg je uiteindelijk voor een algehele verbetering van de conditie van je huid. Je huid ziet er na zo’n behandeling gladder en mooier uit! Ik kan je in mijn praktijk een sterkere, effectievere gezichtspeeling geven dan thuis, waardoor je jouw huidprobleem effectief aanpakt. 

Welke peeling voor je gezicht

De peelings die ik voor je gezicht kan bieden verschillen in sterkte. Wat in jouw geval het beste is om te doen, hangt af van je huidconditie, de huidaandoening, het probleem en het gewenste resultaat. Lees meer over de verschillende soorten peelings en hoe een behandeling eruitziet. 

Voor wie

Last van acne of pigmentvlekken? Dan kan een gezichtspeeling voor jou van pas komen! Anderen kiezen voor deze behandeling als ze fijne lijntjes of rimpels in het gezicht hebben, zich storen aan grove poriën of met een grauwe huid te kampen hebben. In al deze gevallen zorgt een peeling dat je gezicht er egaler en stralender uit gaat zien. Je verwijdert oude, dode cellen en versnelt de vernieuwing van je gezichtshuid.

Over de behandeling

Ik maak graag eerst kennis met je tijdens een gratis en vrijblijvende intake voordat ik met de gezichtspeeling kan beginnen. Ik breng dan de huidconditie in kaart en stel samen jou een behandelplan op. Zo weet je zeker dat je het juiste resultaat bereikt! De kosten variëren en hangen af van het gekozen plan. Ik doe zowel chemische als medische peelings. Wil je weten hoeveel het kost? Lees dan meer over de peelings die ik kan geven en de bijbehorende kosten. 

Maak een afspraak

Zou je een gezichtspeeling willen laten doen? Maak dan via dit formulier een afspraak! Als je vragen hebt of meer wilt weten, neem dan gerust contact op via het telefoonnummer 074 20 20 233, stuur een mailtje naar info@huidmetzorg.nl of maak gebruik van het contactformulier. Houd er rekening mee dat ik niet altijd direct de telefoon kan opnemen als ik met een behandeling bezig ben!

Peeling behandeling | Huid met Zorg Hengelo

Plan een gratis intake bij de huidtherapeut!

Op een moment dat het jou uitkomt
Intake plannen

Huid met Zorg B.V.
Castorweg 146
7557 KN Hengelo

T: 074 20 20 233
E: info@huidmetzorg.nl

© 2022 - Huid met zorg B.V. - Huidtherapeut en Schoonheidsspecialist in Hengelo