Laser ontharen

Laserontharing in Hengelo

Effectieve laserontharing

Laser ontharen is een effectieve manier om van de haargroei op ongewenste plekken af te komen. Het grootste deel van de haargroei stopt na een laserbehandeling. Ontdek verderop welke apparaten ik gebruik in mijn praktijk in Hengelo en voor wie het geschikt is. 

Diode laserontharing en meer!

In mijn praktijk gebruik ik voor ontharen met laser in de meeste gevallen de LightSheer diodelaser. Dit apparaat is heel effectief als je definitief wilt ontharen. Andere klanten kiezen soms voor elektrisch epileren in plaats van laseren. IPL-ontharen is bij mij ook mogelijk met het M22-laserplatform, wat alleen geschikt voor lichtere huidtypen. Door de grotere behandelkop is de IPL-methode sneller voor het behandelen van grote gebieden. De LightSheer-laser kun je daarentegen wel inzetten voor een getinte huid*. Tijdens een vrijblijvende intake kijken we samen wat voor jou de beste oplossing is!

*Alle huidtypen tot en met Huidtype IV (4)

Laser ontharen, voor wie?

Ontharen met een laser is een nagenoeg permanente oplossing tegen haargroei bij zowel mannen als vrouwen. Laseren werkt het beste bij een licht huidtype en donkere haren. Bij mensen met rode, witte, blonde en grijze haren werkt laseren niet doordat pigment ontbreekt. Harsen is dan bijvoorbeeld ook een goede oplossing om je haargroei en stugheid van nieuwe haren te verminderen.

Waar haren weglaseren?

Het weglaseren van ongewenste haren is bijvoorbeeld mogelijk voor:

Ik pak met de laser de haarwortels aan, waardoor het resultaat blijvend is. Goed om te weten, is dat de haargroei terug kan komen door hormonale veranderingen zoals tijdens de zwangerschap of overgang. Ontdek verderop hoe een behandeling verloopt of maak gelijk een afspraak voor een gratis intake. 

Lees via onderstaande links ook meer over het laseren van de oksels of de bikinilijn.

oksels laseren
Bikinilijn laseren

Bikinilijn laseren

Lees meer over bikinilijn laseren

Wat houdt een behandeling in

Vóór we met laserontharing beginnen

Voordat ik met laserontharing start, bekijk ik eerst je huid heel goed tijdens een vrijblijvende intake. Daarnaast maak ik met de Observ foto’s waarmee ik de diepere huidlagen op de foto kan zetten én waarmee ik zichtbaar kan maken wat je met het blote oog niet ziet. Het doel van de intake is uiteindelijk om samen te bepalen hoe we jouw haren effectief kunnen weglaseren op de plekken waar je wilt. Je krijgt een eerlijk en professioneel advies zodat je weet wat je kan verwachten. Jij beslist natuurlijk uiteindelijk zelf of je het wel of niet gaat doen.

Tijdens de laserbehandeling

Tijdens de behandeling ga ik het (gedurende de intake) besproken gebied laseren. Het kan wat pijnlijk aanvoelen, maar is goed te doen. De huid is na de behandeling rood/gezwollen, wat enkele dagen kan aanhouden. Dat hoort bij het resultaat dat we willen bereiken! Zorg er ook voor dat je de huid tot enkele weken na de behandeling beschermt met een hoge SPF. Ik geef je na de behandeling verschillende huidverzorgingstips mee voor thuis.

Laser ontharen kosten

Laser ontharen kost vanaf Euro 50,- per behandeling.  Samen met jou bekijken we tijdens de intake welk(e) gebied(en) je permanent zou willen ontharen. Op basis daarvan geef ik je de prijs af die je kunt verwachten. Heb je interesse? Maak dan gebruik van dit formulier. Wil je weten wat ik nog meer voor je kan betekenen? Bekijk alle behandelingen die ik bied en de bijbehorende tarieven.

Intake plannen

Vul dit formulier in om een intake te plannen voor jouw laserontharing! Deze intake is geheel vrijblijvend, dus je kan altijd kiezen de behandeling niet te doen. Eerst meer informatie? Neem dan gerust contact op via het telefoonnummer 074 20 20 233, stuur een mailtje naar info@huidmetzorg.nl of maak gebruik van het contactformulier

Plan een gratis intake bij de huidtherapeut!

Op een moment dat het jou uitkomt
Intake plannen

Huid met Zorg B.V.
Castorweg 146
7557 KN Hengelo

T: 074 20 20 233
E: info@huidmetzorg.nl

© 2022 - Huid met zorg B.V. - Huidtherapeut en Schoonheidsspecialist in Hengelo