Harsen, waxen

Ontharen met hars en verven

Bij mij kun je terecht voor harsen (waxen) en het verven van je wimpers en wenkbrauwen. Ik bied verschillende combinatiebehandelingen zoals je op deze pagina kunt zien. Lees verderop meer over harsen of maak gelijk een afspraak voor een behandeling.

Wat is harsen?

Harsen is een tijdelijke vorm van ontharing waarbij ik de haarwortel en haarschacht verwijder door middel van wax. Na het harsen groeien de haren dus wel weer terug. Een voordeel van deze vorm van ontharen met wax ten opzichte van scheren, is dat de haartjes met een zachte (haar)punt teruggroeien en niet met stoppels.

Harsen gezicht en lichaam

Van bikinilijn tot wenkbrauw!

Met wax kan ik veel gebieden in je gezicht en op je lichaam ontharen. Ik heb voor deze verschillende gebieden ook specifieke soorten hars om het meest optimale resultaat te behalen. Je kunt bij mij terecht voor het harsen van bijvoorbeeld je bikinilijn, benen, armen, oksels, bovenlip, kin en meer! 

Tijdens een van de combi-behandelingen verf ik ook je wimpers en wenkbrauwen in de kleur die het mooiste bij jou staat. Bekijk rechts (op de tablet of mobiel hieronder) de verschillende tarieven en mogelijkheden.

Voor wie?

Waxen is voor iedereen die last heeft van ongewenste haargroei in het gezicht, armen en oksels, benen en bikinilijn. De haartjes moeten ook een bepaalde lengte hebben voordat harsen mogelijk is.

Over deze vorm van ontharen

Je kunt voor het harsen direct een afspraak plannen met behulp van dit formulier. Is het de eerste keer? Geef dat gerust even aan voor de behandeling, zodat ik je wat meer uitleg geef en je goed kan voorbereiden. Iedereen heeft een andere pijngrens, maar houd er rekening mee dat harsen (zeker de eerste keer) pijnlijk kan zijn en bij sommige mensen huidirritatie kan ontstaan. 

Alvast een tip voor erna: ga 24 uur na de behandeling niet te heet douchen, ga niet naar de sauna, draag geen knellende kleding en ga niet liggen zonnen. Zo voorkom je irritatie dat daardoor kan ontstaan.

Vergoeding zorgverzekeraar

Waxen/harsen wordt niet vergoed door je zorgverzekering.

Meer informatie

Heb je een vraag over harsen en een eventuele behandeling? Neem dan vrijblijvend contact op via het telefoonnummer 074 20 20 233, e-mail info@huidmetzorg.nl of maak gebruik van het contactformulier. Lees voor meer informatie ook meer over mijn praktijk en werkwijze en mogelijke behandelingen.

Kosten harsen en verven

De volgende behandelingen zijn los te boeken bij Huid met zorg.

Behandeling Prijs
Verven wenkbrauwen & wimpers 24,95
Verven en waxen wenkbrauwen 24,95
Verven wimpers & verven en waxen wenkbrauwen 36,95
Waxen oksels 19,95
Waxen onderarmen 19,95
Waxen hele armen 24,95
Waxen onderbenen 24,95
Waxen hele benen 39,95
Waxen bikini (dames-only, tot aan rand slip) 19,95
Waxen gezicht (exclusief wenkbrauwen) 24,95
Waxen overige (Prijs in overleg)

De volgende behandelingen zijn alléén te boeken in combinatie met de gezichtsbehandelingen.

Verven wenkbrauwen 14,95
Verven wimpers 14,95
Waxen wenkbrauwen 14,95
Waxen bovenlip 9,95
Waxen kin 9,95
Waxen wangen 9,95

Plan een gratis intake bij de huidtherapeut!

Op een moment dat het jou uitkomt
Intake plannen

Huid met Zorg B.V.
Castorweg 146
7557 KN Hengelo

T: 074 20 20 233
E: info@huidmetzorg.nl

© 2022 - Huid met zorg B.V. - Huidtherapeut en Schoonheidsspecialist in Hengelo