Acnetherapie (acne behandeling)

Ben je je acne zat en zou je graag een effectieve acnetherapie willen ondergaan bij een schoonheidsspecialist of huidtherapeut? Dan zit je goed bij Huid met Zorg! Lees hieronder meer over een behandeling van acne en wat je van mij kunt verwachten, of neem gerust even contact met mij op voor meer informatie.

De beste acnebehandeling verschilt

Er is niet één behandeling die het beste én geschikt is voor iedereen. Naast volledige acnetherapie (waarover verderop meer) behandel ik mensen met acne ook door middel van: 

  • Chemische peeling
  • Medische peeling
  • Thuisgebruik van producten

Dit kunnen combinaties van behandelingen zijn! Ik beoordeel goed wat voor jou naar verwachting de beste aanpak gaat zijn om jouw acne te behandelen. Daaruit kan vervolgens blijken dat we voor één van onderstaande acnetherapieën gaan, afhankelijk van je wensen en de conditie van je huid. Kortom: een behandeling op maat!

Gerichte acnetherapie

Ik bied gerichte acnetherapie in drie verschillende niveaus aan. Ik adviseer je tijdens een kennismakingsgesprek welk level voor jou het beste is. Het eerste level bestaat uit een dieptereiniging, level twee en drie uit een dieptereiniging met peeling van verschillende sterktes. Verderop zie je wat elk niveau precies kost.

Voor wie

Acnetherapie kan bij iedereen worden toegepast die last heeft van acne, jong en oud!

Wat houdt deze behandeling van acne in

Voordat we starten

Hoe dan ook start ik met een intake waarin ik graag met je kennismaak. Je verplicht je dan tot niets en deze intake is gratis. Ik beoordeel je acne, je huid en bespreek je wensen. Ook maak ik foto’s van je huid met een Observ. Dit is een foto-apparaat waarmee ik de diepere huidlagen op de foto kan zetten en zichtbaar kan maken wat het blote oog niet ziet.

Het behandelplan

We stellen vervolgens een acne behandelplan op. Je krijgt van mij altijd een eerlijk en professioneel advies zodat je weet wat je kan verwachten. Besef goed dat na de eerste behandeling je acne niet direct helemaal verdwenen is. Soms zijn er meerdere behandelingen nodig. Ook is het natuurlijk voor het beste resultaat van belang dat je mijn adviezen voor huidverzorging thuis opvolgt. 

Tijdens en na de behandeling

Bij acnetherapie ga ik vervolgens je huid reinigen en doen we, afhankelijk van het gekozen level, een peeling. Na een behandeling kun je last hebben van roodheid, maar dat zakt snel weer weg.

Acne behandeling resultaat peeling en laser

Kosten acnebehandeling

Bekijk hieronder de kosten van een behandeling per niveau. Wil je de acnetherapie voor borst of rug in plaats van het gelaat? Dan geldt een meerprijs van 10 euro. Wil je ook je wenkbrauwen laten epileren, dan geldt een meerprijs van 10 euro.

Behandeling Prijs
Level 1 – Dieptereiniging 50,-
Level 2 – Dieptereiniging + Peeling 75,-
Level 3 – Dieptereiniging + intensieve peeling 105,-

Zou je graag je acne willen aanpakken? Maak dan gebruik van dit formulier. Geïnteresseerd in een andere behandeling? Bekijk alle mogelijkheden en bijbehorende tarieven.

Vergoedt je verzekering de behandeling?

De acnetherapie die ik aanbied, wordt in de meeste gevallen geheel (of gedeeltelijk) vergoed vanuit je zorgverzekering. Dit hangt af van je aanvullende verzekering. Twijfel je? Vraag dan altijd even de polisvoorwaarden op bij je verzekeraar. Ik ben aangesloten bij de vereniging van Huidtherapeuten en sta geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Intake plannen

Op zoek naar een huidtherapeut om je acne te behandelen? Vul dan dit formulier in om een intake te plannen! Eerst meer weten? Neem dan contact op via het telefoonnummer 074 20 20 233, stuur een mailtje naar info@huidmetzorg.nl of maak gebruik van het contactformulier.

Plan een gratis intake bij de huidtherapeut!

Op een moment dat het jou uitkomt
Intake plannen

Huid met Zorg B.V.
Castorweg 146
7557 KN Hengelo

T: 074 20 20 233
E: info@huidmetzorg.nl

© 2022 - Huid met zorg B.V. - Huidtherapeut en Schoonheidsspecialist in Hengelo