Microneedling (Dermapen4)

Wat is microneedling (Dermapen 4)?

In mijn huidpraktijk in Hengelo bied ik microneedling aan met de Dermapen 4. Bij microneedling perforeer ik de huid op een op jouw huidprobleem afgestemde diepte, met behulp van kleine naaldjes van chirurgisch staal. Dit perforeren spoort het natuurlijke helingsmechanisme in je huid aan, namelijk het aanmaken van collageen en elastine. Dit vermindert littekenweefsel en zorgt voor een gladdere, egale huid. Ontdek verderop meer over microneedling of maak direct een afspraak voor een kosteloze intake.

Microneedling Dermapen 4

Ik gebruik voor microneedling de Dermapen 4. Dit is een geavanceerd microneedling-apparaat waar ik jouw huid op precies de goede diepte kan behandelen. Mijn ervaringen met deze pen zijn altijd heel positief! De Dermapen 4 is de eerste digitale en Bluetooth MicroNeedling apparaat ter wereld.

Voor wie 

Microneedling kan worden toegepast bij de volgende aandoeningen:

Een van de voordelen van microneedling is dat de aanmaak van collageen en elastine ook na de behandeling nog een tijdje doorwerkt. Dankzij de behandeling verminder je pigmentvlekken, vul je (acne)littekens op en verminder je operatielittekens. Het eindresultaat verschilt afhankelijk van je huidprobleem en de conditie van je huid. Uiteindelijk heb je een gladdere huid met fijnere poriën, minder lijntjes en rimpels en verbetert je huidstructuur aanzienlijk. 

Wat houdt de behandeling in

Voor we starten

Ik wil je eerst graag even zien en met je kennismaken tijdens een gratis intake voordat ik met microneedling begin. Tijdens die afspraak bekijk ik je huid grondig en maak ik een huidanalyse met de Observ. We bespreken samen je wensen en de gezondheid van je huid. 

Doel van de intake

Het doel van de  intake is dat we samen een behandelplan opstellen over hoe we jouw gewenste eindresultaat met microneedling kunnen bereiken. Je kunt bij mij op een eerlijk en professioneel behandelplan rekenen, zodat je weet wat je kan verwachten. 

Tijdens en na de behandeling

Tijdens de microneedling-behandeling perforeer ik in het besproken gebied de huid met de Dermapen 4. Dit is gevoelig, maar dat hoort bij het resultaat dat we willen bereiken. De huid is  na de behandeling rood, wat 3 tot 4 dagen kan aanhouden. Na de behandeling is het van belang dat je de huid tot enkele weken met een hoge SPF beschermt tegen de zon.

Kosten microneedling

Bekijk hieronder de kosten van microneedling. Goed om te weten: als je zes behandelingen afneemt en vooraf betaalt, krijg je er één gratis. Een kuur dient binnen zes maanden plaats te vinden.

Behandeling Prijs
Level 1 – Gelaat 139,-
Level 2 – Gelaat & hals 159,-
Level 3 – Gelaat, hals en decolleté 199,-

Wil je graag een behandeling starten? Maak dan gebruik van dit formulier. Geïnteresseerd in een andere behandeling? Bekijk alle mogelijkheden en bijbehorende tarieven.

Vergoeding zorgverzekering

Als je een aanvullende verzekering hebt, kan microneedling bij sommige aandoeningen geheel of gedeeltelijk worden vergoed door je zorgverzekeraar. Dit gaat niet ten koste van je eigen risico omdat het vanuit een aanvullende verzekering vergoed wordt. Vaak heb je wel een verwijsbrief nodig van een (huis)arts. Lees dan ook altijd even goed je polisvoorwaarden door of vraag dit na bij je zorgverzekeraar. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en ben geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Afspraak plannen

Interesse in een microneedling behandeling? Plan dan een gratis intake via dit formulier. Wil je meer weten, neem dan gerust contact op via het telefoonnummer 074 20 20 233, stuur een mailtje naar info@huidmetzorg.nl of maak gebruik van het contactformulier. Goed om te weten: als ik niet direct de telefoon opneem, kan het zijn dat ik met een behandeling bezig ben!

Microneedling

Plan een gratis intake bij de huidtherapeut!

Op een moment dat het jou uitkomt
Intake plannen

Huid met Zorg B.V.
Castorweg 146
7557 KN Hengelo

T: 074 20 20 233
E: info@huidmetzorg.nl

© 2022 - Huid met zorg B.V. - Huidtherapeut en Schoonheidsspecialist in Hengelo