074 20 20 233 info@huidmetzorg.nl

Gezichts- en huidbehandelingen

  1. Home
  2.  » Behandelingen

Behandelmethodes

Ontdek welke behandelmethodes ik inzet in mijn praktijk om jouw huidproblemen aan te pakken. Als huidtherapeut ben ik breed onderlegd en heb ik ook veel apparatuur tot mijn beschikking.

Acnetherapie

Elke vorm van acne is verschillend en de behandeling dus ook. Er zijn veel omstandigheden die van invloed zijn; leeftijd, huidschade, littekenvorming en de aanwezigheid van mee-eters. 

Lees meer over acnetherapie

bindweefselmassage

Door bindweefselmassage toe te passen, verbetert de doorbloeding en verstevigt de huid. Het doel is om verklevingen los te maken en collegeen te stimuleren.

Lees meer over bindweefselmassage

camouflagetherapie

Camouflagetherapie is een methode waarbij je jouw huidverkleuringen tijdelijk minder zichtbaar kunt maken. Dit kunnen we doen met speciale camouflageproducten. 

Lees meer over camouflagetherapie

coagulatietherapie

Bij deze methode gebruik ik een klein, heet naaldje of bolletje om de huidoneffenheid weg te branden of om vaatjes of bloedblaasjes dicht te branden.

Lees meer over coagulatietherapie

Elektrisch epileren

Met elektrisch epileren (of elektrisch ontharen) kan ik overbeharing definitief verwijderen. Ik vernietig dan het haarzakje met stroom en een dun naaldje.

Lees meer over elektrisch epileren

gezichtsbehandeling

Soms mag een behandeling ook gewoon fijn zijn. De gezichtsbehandelingen die ik geef zijn ontspannend en geven je huid een frisse boost!

Lees meer over gezichtsbehandeling

Huidverbetering

Huidverbetering is voor mij een verzamelnaam voor verschillende behandelingen. Afhankelijk van jouw huid bepalen we de beste behandeling.

Lees meer over huidverbetering

laserbehandeling

Met het M22 platform kan ik diverse huidaandoeningen goed behandelen met de verschillende laserkoppen, zoals vaatjes, pigment en acnelittekens.

Lees meer over laserbehandeling

littekentherapie

Littekens kunnen op meerdere manieren behandeld worden (of een combinatie van behandelingen). Dit is afhankelijk van het type litteken en het te bereiken resultaat.

Lees meer over littekentherapie

littekenmassage

Met speciale massagetechnieken kunnen verharde, verkleurde, verdikte of verkleefde littekens worden behandeld. Ik leg je graag uit hoe dit werkt.

Lees meer over littekenmassage

microneedling

Bij microneedling perforeren we de huid op een op jou afgestemde diepte. Dit zorgt voor  een gladdere, egale huid.

Lees meer over microneedling

Peelings

Een peeling heeft als doel om oude of beschadigde huidcellen te verwijderen en daarmee de huid dus te vernieuwen.  Ik bied Chemische en Medische peelings aan.

Lees meer over peelings

Pigmentbehandeling

Om pigmentvlekken te verminderen, kan ik verschillende behandelingen toepassen. Welke behandeling? Dat hangt af van de locatie, grootte en de soort pigmentvlek.

Lees meer over pigmentbehandeling

waxen (harsen)

Met wax kan ik veel gebieden op je lichaam ontharen. Voor deze verschillende gebieden heb ik ook specifieke soorten hars, om het meest optimale resultaat te behalen.

Lees meer over waxen

Plan een gratis intake bij de huidtherapeut!

Op een moment dat het jou uitkomt
Intake plannen

contact

Huid met Zorg B.V.
Castorweg 146
7557 KN Hengelo

T: 074 20 20 233
E: info@huidmetzorg.nl

© 2019 - Huid met zorg B.V. - Huidtherapie in Hengelo