ouderdomsvlekken verwijderen

  1. Home
  2.  » 
  3. HomeBehandelingen
  4.  » 
  5. Homelittekens en huidafwijkingen
  6.  » Ouderdomsvlekken verwijderen

Wil je jouw ouderdomsvlekken verwijderen? Ik pas in mijn praktijk in Hengelo verschillende behandelingen toe. Het hangt af van het soort vlek, de plek op je lichaam en de grootte ervan welke behandeling voor jou het meest geschikt is. Lees verderop meer over de mogelijkheden of neem direct contact op voor meer informatie. 

Verwijderen van ouderdomsvlekken

Laseren is in veel gevallen een goede optie om ouderdomsvlekken in het gezicht en de handen te verwijderen. De volgende (combinatie van) behandelingen zijn geschikt om de vlekken weg te halen:

Via bovenstaande links ontdek je meer over elke specifieke behandeling. Wat precies bij jou past of welke combinatie van behandelingen je nodig hebt hangt onder meer af van de omvang van de vlekken, de huidconditie én van je wensen. Bekijk alle tarieven om een indruk te krijgen van de kosten. 

Aanpak ouderdomsvlekken weghalen

Voor we beginnen

Ik ga voordat ik de ouderdomsvlekken weghaal een huidanalyse doen tijdens de gratis intake. Deze intake is vrijblijvend; je verplicht je dus tot niets! Ik beoordeel dan je huid, we bespreken je wensen en we gaan samen een behandelplan opstellen over hoe we jouw doelen kunnen bereiken. Je kunt rekenen op een duidelijk, eerlijk en professioneel advies. We werken vervolgens met elkaar aan het best haalbare resultaat! 

Na de behandeling

Na de behandeling(en) van je ouderdomsvlekken, raad ik je aan de zon en zonnebank te vermijden om je huid zo goed mogelijk te laten herstellen. Ongeacht of we nu gaan laseren, een gezichtsbehandeling, microneedling, coagulatie of een peeling doen.

Vergoeding zorgverzekering

Of het behandelen van ouderdomsvlekken (pigmentvlekken) door je zorgverzekering vergoed wordt, hangt af van de aandoening en gekozen behandeling. Soms wordt het geheel of gedeeltelijk vergoed. Lees goed je polisvoorwaarden of vraag dit na bij je zorgverzekeraar. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en ben geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Intake plannen

Wil je de jouw ouderdomsvlekken verwijderen? Vul dan dit formulier in om een intake te plannen! Eerst meer weten? Neem dan contact op via het telefoonnummer 074 20 20 233, stuur een mailtje naar info@huidmetzorg.nl of maak gebruik van het contactformulier.

Plan een gratis intake bij de huidtherapeut!

Op een moment dat het jou uitkomt
Intake plannen

Huid met Zorg B.V.
Castorweg 146
7557 KN Hengelo

T: 074 20 20 233
E: info@huidmetzorg.nl

© 2022 - Huid met zorg B.V. - Huidtherapeut en Schoonheidsspecialist in Hengelo