Littekens en huidafwijkingen

  1. Home
  2.  » 
  3. HomeHuidproblemen
  4.  » Littekens en huidafwijkingen

Heb je bepaalde huidafwijkingen, bijvoorbeeld storende vaatjes, littekens of vlekken? Verderop benoem ik enkele problemen die vaak voorkomen, waarvan je in veel gevallen de zichtbaarheid prima kan verminderen. Elke afwijking is weer anders, heeft een andere oorzaak en vraagt om een specifieke analyse en aanpak. 

Oorzaken en aanpak littekens en afwijkingen

Wat de oorzaak van jouw littekens of huidafwijking ook is, ik beoordeel tijdens een gratis intake altijd eerst welke behandeling in jouw situatie het beste past en geschikt is voor jouw huid. Ik breng de mogelijkheden in kaart en we stellen vervolgens gezamenlijk een behandelplan vast, inclusief het beoogde eindresultaat. Samen zorgen we dat jouw klachten zoveel mogelijk verminderen!

Littekens en huidafwijkingen

Selecteer een van de onderwerpen hieronder en ontdek meer over het huidprobleem en hoe we jouw littekens, vlekken of andere afwijking kunnen behandelen.

Bloedvaatjes gezicht

Bloedvaatjes gezicht

Heb jij kleine zichtbare rode bloedvaatjes of kleine bloedblaasjes in je gezicht of ergens op je lichaam? Dit heet couperose.

Lees meer over couperose

Donkere vlekken

Donkere vlekken

Donkere vlekken op de huid zijn pigmentvlekken. Als je last hebt van donkere vlekken, dan hoopt pigment zich door verschillende oorzaken op.

Lees meer over donkere vlekken

Acnelittekens

Littekens door acné

Alle vormen van littekens die ontstaan door de diepe ontstekingen van acne noemen we acnelittekens. Er zijn verschillende soorten acnelittekens qua vorm, kleur en diepte.

Lees meer over acnelittekens

Littekens

littekens

Littekens zijn het resultaat van een verstoorde wondgenezing. Naast dat littekens cosmetisch storend kunnen zijn, kunnen ze ook lichamelijke klachten veroorzaken.

Lees meer over littekens

Ouderdomsvlekken

ouderdomsvlekken

Wat zijn ouderdomsvlekken? Ze komen vaak in het gezicht, op het decolleté en de handen voor. Lees meer over de oorzaak en het voorkomen van deze vlekken.

Lees meer over ouderdomsvlekken

Pigmentvlek

pigmentvlekken

Er zijn twee soorten pigmentvlekken, donkere en witte. Een donkere noemen we hyperpigmentatie. Een witte verkleuring noemen we hypopigmentatie.

Lees meer over pigmentvlekken

Striae

Striae

Striae bestaat uit rode lijnen die over je huid lopen. Ze lijken op littekens en de lengte kan oplopen tot wel 20 centimeter. Striae is niet schadelijk, maar het kan wel vervelend ogen.

Lees meer over striae

melasma zwangerschapsmasker

Zwangerschapsmasker

Het is een vorm van hyperpigmentatie die eruitziet als een bruine verkleuring en komt hoofdzakelijk voor in het gezicht. Melasma heeft een chronisch karakter.

Lees meer over melasma

De strijd aan met jouw huidafwijking

Ga samen met mij de strijd aan met jouw huidafwijking! Lees meer over mij, over de mogelijke behandelingen of maak direct een vrijblijvende afspraak. Blader ook door alle huidproblemen waarvoor je bij mij terecht kunt. Ik help je als huidtherapeut graag om jouw klachten te verminderen.

Ga naar alle behandelingen.

Plan een gratis intake bij de huidtherapeut!

Op een moment dat het jou uitkomt
Intake plannen

contact

Huid met Zorg B.V.
Castorweg 146
7557 KN Hengelo

T: 074 20 20 233
E: info@huidmetzorg.nl

© 2022 - Huid met zorg B.V. - Huidtherapeut en Schoonheidsspecialist in Hengelo