Huidveroudering behandelen

  1. Home
  2.  » 
  3. Behandelingen
  4.  » Huidveroudering behandelen

Ik kan een ouder wordende huid niet tegengaan. We kunnen wel samen de effecten verminderen en het proces vertragen: age later zoals het beauty-merk IMAGE dat noemt! Ik bied diverse behandelingen voor de verschillende klachten die je door de huidveroudering ervaart. Wat voor jou het beste is, hangt af van de ernst van de huidschade en hoe snel jij resultaat wilt. Ontdek hieronder meer over de mogelijke behandeling, mijn aanpak en de tarieven. Heb je een vraag? Neem dan gerust contact met me op.

Hoe ziet een behandeling eruit?

Enkele behandelingen die ik je bij huidveroudering kan geven zijn:

Via bovenstaande links lees je meer over de verschillende behandelingen en bijbehorende kosten. Je levensstijl heeft trouwens grote invloed op de kwaliteit van je huid. Zonnen, roken, alcohol en ongezond eten werken niet mee aan een stralende huid. Ik help je hier graag verder mee en ga graag met je in gesprek over de mogelijkheden van gezonde voeding en supplementen.

Mijn aanpak bij huidveroudering

Voor de behandeling

Ik maak altijd eerst even kennis met je tijdens een vrijblijvende (gratis) intake voordat ik start met het behandelen van de verouderde huid. Je verplicht je dan tot niets! Ik bekijk tijdens die afspraak de conditie van je huid en maak een complete huidanalyse.

Doel van de intake

Uiteindelijk gaan we samen een plan maken hoe we de effecten van de ouder wordende huid kunnen verminderen en het proces kunnen vertragen. Als huidtherapeut geef ik je eerlijk en duidelijk advies, zodat je weet wat je kan verwachten tijdens en na de behandeling. 

Na het behandelen

Na het behandelen is het van belang dat je jouw verouderde huid op de juiste manier verzorgt met de producten die bij jouw huidtype passen. Ik adviseer je welke huidverzorgingsproducten jij in jouw situatie het beste kunt gebruiken en hoe je ze moet gebruiken. 

Huidveroudering tegengaan

Huidveroudering tegengaan: dat probeerde Cleopatra al in het oude Egypte! Helaas kun je het niet stoppen, maar gelukkig wel het verouderingsproces vertragen en de zichtbare effecten verminderen. Daar bestaat niet één behandeling of één product voor dat dé oplossing biedt. Wil je graag ontdekken wat jij nodig hebt? Maak dan gebruik van dit formulier. Bekijk alvast  alle mogelijke behandelingen en bijbehorende tarieven.

Afspraak inplannen

Vul dit formulier in en plan een afspraak in om je huidveroudering te behandelen! Neem voor meer informatie contact op via het telefoonnummer 074 20 20 233, stuur een e-mail naar info@huidmetzorg.nl of maak gebruik van het contactformulier.

Plan een gratis intake bij de huidtherapeut!

Op een moment dat het jou uitkomt
Intake plannen

Huid met Zorg B.V.
Castorweg 146
7557 KN Hengelo

T: 074 20 20 233
E: info@huidmetzorg.nl

© 2022 - Huid met zorg B.V. - Huidtherapeut en Schoonheidsspecialist in Hengelo