IMAGE Skincare

 1. Home
 2.  » 
 3. HomeOver mij
 4.  » 
 5. HomeMerken
 6.  » IMAGE Skincare

IMAGE Skincare is een Amerikaans cosmetica- en huidverzorgingsmerk dat gespecialiseerd is in natuurlijke en dermatologisch geteste producten. IMAGE Skincare biedt geavanceerde huidverzorgingsproducten waaronder anti-aging, serums, reinigers en maskers die zijn samengesteld uit ingrediënten van de beste kwaliteit. De productlijnen omvatten ook Professional producten zoals peelings voor het verbeteren van de teint en het helpen voorkomen van vroegtijdige veroudering. Je kunt bij mij in de praktijk alle producten kopen of bestellen en ik gebruik de professional producten ook in mijn behandelingen.

Clean Clinical Skincare

De formules van de producten van IMAGE worden continu aangepast en gemoderniseerd om te voldoen aan wet- en regelgeving voor huidverzorgingsproducten, zodat alle producten daar wereldwijd aan voldoen én veilig zijn! Er worden zoveel mogelijk grondstoffen met een natuurlijke oorsprong gebruikt, om zo de beste combinatie van klinische en natuurlijke ingrediënten te creëren.

Ook weet IMAGE Skincare heel goed welke ingrediënten sowieso niet thuishoren in huidverzorgingsproducten. Zo maakt dit merk geen gebruik van:

 • Parabenen
 • Ftalaten
 • Minerale oliën
 • Kunstmatige geurstoffen
 • Synthetische kleurstoffen
 • Oxybenzone

Heel kort gezegd gaat het IMAGE Skincare om het gebruiken van veilige en toegestane ingrediënten zodat je kunt vertrouwen op jouw huidverzorging.

De producten van IMAGE Skincare

IMAGE skincare heeft meerdere productlijnen die ieder staan voor het aanpakken van een specifiek huidprobleem. Denk hierbij aan acné, pigmentatie, huidveroudering óf gewoon een stralende huid met een mooie glow! Je hoeft dus ook niet alle producten uit één lijn te gebruiken, maar volgens het Mix & Match-principe combineer je de producten uit verschillende lijnen om jouw huidproblemen doelgericht aan te pakken. Als IMAGE Skincare professional kan ik samen met jou een behandelplan met productadvies opstellen hoe jouw Skincare Routine eruitziet! Enkele productlijnen van IMAGE zijn de Vital C, Ormedic en ClearCell.

Wist je dat IMAGE Skincare ook makeup verkoopt? De IConceal Foundation is een foundation die beschikbaar is in verschillende, matterende kleuren en zich eenvoudig laten aanbrengen.  

Nachtcremes

IMAGE Skincare biedt een aantal verschillende soorten nachtcrèmes, die allemaal zijn geformuleerd met de beste ingrediënten om je huid te verzorgen tijdens de slaap. Deze crèmes bevatten essentiële oliën zoals jojoba-olie en avocado-olie, waardoor ze vochtinbrengend en hydraterend zijn voor je huid. Daarnaast zijn er ingrediënten zoals aloë vera en vitamine E toegevoegd om je huid te kalmeren, te herstellen en irritaties te voorkomen. Er zijn ook andere actieve ingrediënten in de crème die helpen bij het verminderen van littekens, fijne lijntjes en rimpels.

Geschiedenis van IMAGE Skincare

Het merk werd opgericht door Janna Ronert, met meer dan 20 jaar ervaring in de skincare industrie. Ze begon haar carrière als spa director bij The Breakers Resort & Spa in Palm Beach, Florida. In 2003 richtte ze IMAGE Skincare op om producten te ontwikkelen die gemaakt zijn voor professioneel gebruik en verkoop aan consumenten. Het doel van Ronert was om innovatieve formules te creëren die klinisch bewezen resultaten geven en waarbij veiligheid bovenaan staat.

Verpakkingen

IMAGE Skincare verpakkingen zijn ontworpen met het doel om de optimale kwaliteit van hun producten te garanderen. De producten worden geleverd in duurzame, luchtdichte verpakkingen die bestand zijn tegen temperatuur- en vochtigheidsschommelingen. Ze gebruiken speciale materialen die UV-straling blokkeren om zo de werkzaamheid van hun actieve ingrediënten te behouden. IMAGE Skincare verpakkingen zijn gemaakt uit milieuvriendelijke materialen, waaronder recyclebare plastic flessen en glazuurpapier dat afbreekbaar is in water.

Dierproefvrij

IMAGE Skincare is een dierproefvrij skincare-merk dat gespecialiseerd is in cosmetische producten die zijn ontworpen om de huid gezond en stralend te maken. Het bedrijf biedt allerlei soorten producten aan en al hun ingrediënten worden dermatologisch getest. Ze richten zich zoveel mogelijk op natuurlijke ingrediënten zoals vitamine C, aloë vera en groene thee extract om de beste resultaten te bereiken.

Plan een gratis intake bij de huidtherapeut!

Op een moment dat het jou uitkomt
Intake plannen

Huid met Zorg B.V.
Castorweg 146
7557 KN Hengelo

T: 074 20 20 233
E: info@huidmetzorg.nl

© 2022 - Huid met zorg B.V. - Huidtherapeut en Schoonheidsspecialist in Hengelo