littekentherapie

Wat is littekentherapie

Littekentherapie zorgt er uiteindelijk voor dat je littekens vervagen en je huid soepeler wordt, zodat klachten aanzienlijk verminderen. Er is niet één specifieke behandeling die voor iedereen het beste werkt. Ik kan in mijn huidpraktijk littekens op meerdere manieren behandelen of bied een combinatie van behandelingen. Ontdek verderop meer over de mogelijkheden of neem direct contact op voor meer informatie. 

Littekenbehandeling na operatie en meer

Littekentherapie is voor iedereen die littekens of acnelittekens wil laten behandelen om ze te verminderen of minder pijnlijk te maken. Ook na bijvoorbeeld een operatie. Uiteindelijk ondersteun je een gelijkmatige genezing. Opgezwollen littekens en samentrekkend littekenweefsel kunnen bovendien pijn veroorzaken. Littekentherapie helpt jouw eventuele klachten verminderen. 

Mogelijke behandelingen

Als littekentherapie bied ik de volgende behandelingen:

Welke littekentherapie of combinatie van behandelingen voor jou het beste is, hangt af van het type litteken en het resultaat dat je zou willen bereiken. Bekijk alle tarieven om een indruk te krijgen van de kosten van de verschillende pigmentbehandelingen.

Aanpak behandeling

Ik ga voorafgaand aan de littekentherapie  tijdens een gratis intake een huidanalyse doen. Deze intake is vrijblijvend; je verplicht je dus tot niets! Ik beoordeel dan je huid, we bespreken je wensen en we gaan samen een behandelplan opstellen over hoe we jouw doelen kunnen bereiken. Je kunt rekenen op een duidelijk, eerlijk en professioneel advies. We werken vervolgens samen aan het best haalbare resultaat! 

Vergoeding zorgverzekering

Of het behandelen van littekens door je zorgverzekering vergoed wordt, hangt af van de aandoening en gekozen behandeling. Soms wordt het geheel of gedeeltelijk vergoed. Lees goed je polisvoorwaarden of vraag dit na bij je zorgverzekeraar. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en ben geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Intake plannen

Zou je graag littekentherapie willen? Vul dan dit formulier in om een intake te plannen! Eerst meer weten? Neem dan contact op via het telefoonnummer 074 20 20 233, stuur een mailtje naar info@huidmetzorg.nl of maak gebruik van het contactformulier.

Resultaat litteken verwijderen met fractionele laser m22

Kosten

Dit varieert per behandeling, zie tarieven.

Vergoeding

Afhankelijk van de gekozen behandeling en aandoening, kan deze bij sommige verzekeraars geheel of gedeeltelijk worden vergoed. Lees goed je polisvoorwaarden of vraag dit na bij je zorgverzekeraar. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en ben geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Plan een gratis intake bij de huidtherapeut!

Op een moment dat het jou uitkomt
Intake plannen

Huid met Zorg B.V.
Castorweg 146
7557 KN Hengelo

T: 074 20 20 233
E: info@huidmetzorg.nl

© 2022 - Huid met zorg B.V. - Huidtherapeut en Schoonheidsspecialist in Hengelo