pigmentbehandeling

Wil je jouw pigmentvlekken behandelen? In mijn praktijk in Hengelo kan ik verschillende behandelingen toepassen om ze te verminderen. Welke behandeling het meest geschikt is hangt af van de precieze plek op het lichaam, de grootte en het soort pigmentvlek. Ontdek verderop meer over de mogelijkheden of neem direct contact op voor meer informatie. 

Van peeling tot gezichtsbehandeling pigmentvlekken

Als je last hebt van pigmentvlekken of melasma (zwangerschapsmasker), kun je bij mij terecht voor onder andere de volgende behandelingen:

Welke behandeling of combinatie van behandelingen bij jou past, hangt onder andere van de conditie van je huid af, de omvang van de vlekken, de locatie op je lichaam én van je wensen. Bekijk alle tarieven om een indruk te krijgen van de kosten van de verschillende pigmentbehandelingen.

Aanpak behandeling Pigmentvlekken

Voor we beginnen

Ik ga voorafgaand aan de behandeling van je pigmentvlekken tijdens een gratis intake een huidanalyse doen. Deze intake is vrijblijvend; je verplicht je dus tot niets! Ik beoordeel dan je huid, we bespreken je wensen en we gaan samen een behandelplan opstellen over hoe we jouw doelen kunnen bereiken. Je kunt rekenen op een duidelijk, eerlijk en professioneel advies. We werken vervolgens met elkaar aan het best haalbare resultaat! 

Na de behandeling

Na de behandeling(en) van je pigmentvlekken, raad ik je aan de zon en zonnebank te vermijden om je huid zo goed mogelijk te laten herstellen. Ongeacht of we nu gaan laseren, een gezichtsbehandeling, microneedling, coagulatie of een peeling doen.

Behandeling pigmentvlekken Resultaat pigment verwijderen laser

Vergoeding zorgverzekering

Of het behandelen van pigmentvlekken door je zorgverzekering vergoed wordt, hangt af van de aandoening en gekozen behandeling. Soms wordt het geheel of gedeeltelijk vergoed. Lees goed je polisvoorwaarden of vraag dit na bij je zorgverzekeraar. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en ben geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Intake plannen

Wil je de jouw pigmentvlekken verwijderen of verminderen? Vul dan dit formulier in om een intake te plannen! Eerst meer weten? Neem dan contact op via het telefoonnummer 074 20 20 233, stuur een mailtje naar info@huidmetzorg.nl of maak gebruik van het contactformulier.

Plan een gratis intake bij de huidtherapeut!

Op een moment dat het jou uitkomt
Intake plannen

Huid met Zorg B.V.
Castorweg 146
7557 KN Hengelo

T: 074 20 20 233
E: info@huidmetzorg.nl

© 2022 - Huid met zorg B.V. - Huidtherapeut en Schoonheidsspecialist in Hengelo