striae verwijderen

Wil je graag je striae verwijderen? Als huidtherapeut kan ik je striemen behandelen en zo de zichtbaarheid verminderen. Ik kan dus niet beloven dat ik ze volledig kan verwijderen, maar ga altijd voor het beste resultaat! Ontdek hieronder meer over de mogelijke behandeling, mijn aanpak en de kosten. Heb je een vraag? Neem dan gerust contact met me op.

Striae laseren en behandelen

Ik kan striae laseren en behandelen met behulp van microneedling of fractionele laserbehandeling. Bij microneedling perforeer ik de huid tot een voor jouw probleem geschikte diepte. Dit spoort de natuurlijke helingsmechanismen in je huid aan. Bij een laserbehandeling stem ik de behandeling ook helemaal op jouw huid en de stretch marks af. 

Mijn aanpak bij striae

Voordat we beginnen

Voordat ik je ga behandelen, maak ik eerst graag kennis tijdens een gratis intake. Je verplicht je dan tot niets! Ik bekijk tijdens die afspraak je striemen, de conditie van je huid en maak een complete huidanalyse.

Doel van de intake

Uiteindelijk gaan we samen een plan maken hoe we jouw stretch marks kunnen verminderen. Als huidtherapeut geef ik je eerlijk en duidelijk advies, zodat je weet wat je kan verwachten tijdens en na de behandeling. 

Wil je graag je striae verminderen? Maak dan gebruik van dit formulier. Geïnteresseerd in een andere behandeling? Bekijk alle mogelijkheden en bijbehorende tarieven.

Intake plannen

Vul dit formulier in om een gratis intake te plannen als je je striae wilt behandelen! Eerst meer weten? Neem dan contact op via het telefoonnummer 074 20 20 233, stuur een mailtje naar info@huidmetzorg.nl of maak gebruik van het contactformulier.

Plan een gratis intake bij de huidtherapeut!

Op een moment dat het jou uitkomt
Intake plannen

Huid met Zorg B.V.
Castorweg 146
7557 KN Hengelo

T: 074 20 20 233
E: info@huidmetzorg.nl

© 2022 - Huid met zorg B.V. - Huidtherapeut en Schoonheidsspecialist in Hengelo