Epileren

  1. Home
  2.  » 
  3. Behandelingen
  4.  » 
  5. Ontharen
  6.  » Epileren

Goed epileren vraagt om een juiste techniek, geduld en aandacht. Wil je graag haartjes epileren (zoals bij de wenkbrauwen) voor een verzorgd uiterlijk? Of is laser ontharen geen optie en overweeg je elektrische epilatie? Bij Huid met Zorg kun je rekenen op een glad en mooi  resultaat! Lees verderop meer of neem contact met mij op voor meer informatie.

Mogelijkheden haar verwijderen

Onderstaand tref je diverse mogelijkheden aan voor het epileren (verwijderen) van jouw overtollige (lichaams)haar waarvoor je bij mij terecht kunt.

waxen (harsen)

Harsen is vaak geschikt om langdurig van ongewenste haartjes af te zijn.

Lees meer over waxen

elektrisch epileren

Elektrisch epileren

Goed epileren vraagt om de juiste techniek, geduld en aandacht.

Lees meer over elektrisch epileren

Wenkbrauw epileren

Wenkbrauwen epileren

Het epileren van wenkbrauwen draagt bij aan een verzorgde uitstraling.

> Lees meer over wenkbrauwen epileren

Heb je donkere haartjes waar je je telkens weer aan stoort, en overweeg je permanente ontharing? Dan is een laserbehandeling voor jou misschien wel een goede optie.

Behandeling en kosten epileren

De kosten van het epileren hangen af van de behandeling die je kiest. Elektrisch ontharen is natuurlijk een hele andere methode dan het bijwerken van de wenkbrauwen met een pincet. Kijk voor een indicatie bij alle mogelijke behandelingen en bijbehorende tarieven of neem contact op als je een vraag hebt of meer wilt weten!

Pijnloos haar epileren?

Epileren is niet pijnloos. Als je het wel eens zelf doet of laat doen, weet je dat dat een goede techniek belangrijk is om zo min mogelijk pijn te ervaren. Het te snel willen doen is misschien wel één van de meest gemaakte fouten. Doe het met aandacht: trek je huid goed strak en verwijder de haartjes in de groeirichting. Ik zorg als huidtherapeut in elk geval goed voor jouw huid en doe er alles aan dat je zo min mogelijk last hebt door op de juiste manier te epileren.

Afspraak plannen of contact opnemen

Interesse in het verwijderen van gezichtshaar of wil je meer weten over welke behandeling voor jou geschikt is? Neem dan contact op of maak direct een afspraak voor een gratis intake voor uitgebreide gezichtsontharing. Je verplicht je tot niets! Het waxen van de kin, bovenlip, wenkbrauwen, wangen en wimpers is alleen te boeken in combinatie met de gezichtsbehandelingen. Voor een gezichtsbehandeling is een intake niet verplicht, deze kun je direct boeken. Bel me gerust op 074 20 20 233 of stuur een mailtje naar info@huidmetzorg.nl als je vragen hebt.

Plan een gratis intake bij de huidtherapeut!

Op een moment dat het jou uitkomt
Intake plannen

Huid met Zorg B.V.
Castorweg 146
7557 KN Hengelo

T: 074 20 20 233
E: info@huidmetzorg.nl

© 2022 - Huid met zorg B.V. - Huidtherapeut en Schoonheidsspecialist in Hengelo