Wenkbrauwen epileren

Wil je je wenkbrauwen epileren? Dat kun je natuurlijk zelf doen of bij mij in de praktijk in Hengelo laten doen! Ontdek verderop meer over epilatie en wat je van mij kunt verwachten, of neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

Epilatie wenkbrauwen vrouwen

Het epileren van je wenkbrauwen kan veel goed doen aan je gezicht. Het geeft je net even een wat meer open blik en een wat jongere uitstraling. Geen gezicht is hetzelfde, dus ik epileer je wenkbrauwen precies in de vorm zoals het past bij je uiterlijk én bij je wensen. 

Het luistert nauw

Goed epileren luistert nauw. Volg je de juiste lijn? Krijg je een mooie gelijkmatige dikte zoals jij het wilt? Bij mij ben je in elk geval aan het juiste adres dankzij mijn jarenlange ervaring! Het resultaat is mooie wenkbrauwen waar je een week of 5 geen omkijken naar hebt. Wil je ze mooi verzorgd houden, kun je de behandeling het beste om de 4-6 weken herhalen.

Behandeling en kosten wenkbrauwen epileren

Ik epileer wenkbrauwen onder andere als onderdeel van een uitgebreide gezichtsbehandeling. Sommige cliënten laten ze dan ook verven, net wat ze willen. Ook kun je kiezen voor (gericht) waxen en/of verven in plaats van epileren. De kosten hangen dus af van de behandeling die je kiest. Kijk voor een indicatie bij alle mogelijke behandelingen en bijbehorende tarieven of neem contact op voor meer info.

Afspraak maken

Maak via dit formulier een afspraak om je wenkbrauwen te laten epileren! Wil je meer weten, bel me dan op 074 20 20 233, stuur een mailtje naar info@huidmetzorg.nl of maak gebruik van het contactformulier. Houd er bij telefonisch contact rekening mee dat ik niet altijd direct de telefoon kan opnemen als ik met een behandeling bezig ben.

Plan een gratis intake bij de huidtherapeut!

Op een moment dat het jou uitkomt
Intake plannen

Huid met Zorg B.V.
Castorweg 146
7557 KN Hengelo

T: 074 20 20 233
E: info@huidmetzorg.nl

© 2022 - Huid met zorg B.V. - Huidtherapeut en Schoonheidsspecialist in Hengelo