Littekens laseren

Littekens weglaseren

Als je littekens wilt laten laseren, dan ben je in mijn huidpraktijk in Hengelo aan het juiste adres. De ResurFX: Glass laser is heel effectief voor het verwijderen van littekens in je gezicht en op andere plekken van je lichaam. Denk aan striae, acnelittekens en littekens na een operatie. 

Fractionele laserbehandeling

Met het M22 laserplatform pak ik het laseren van littekens effectief aan. Ik gebruik daarvoor de ResurFX met de fractionele erbium glass laser-techniek. Ik heb jarenlange ervaring met deze techniek en zie goede resultaten bij mijn klanten. Deze lasertechiek is niet-ablatief, wat inhoudt dat de huid intact blijft en niet verdampt. De kans op infectie en andere mogelijke bijwerkingen is daardoor minimaal in vergelijking met ablatieve lasers, zoals de CO2 laser en de Erbium:YAG laser. De huid geneest snel en je hebt door de wijze waarop de laser werkt minder last van roodheid, korstjes of zwelling.

Mogelijkheden met de ResurFX

De laserbehandeling met de ResurFX is niet alleen geschikt voor chirurgische littekens, striae en acne littekens, maar ook om huidveroudering aan te pakken, inclusief rimpels en (fijne) lijntjes.

Afhankelijk van je litteken, bied ik ook andere of aanvullende behandelingen die voor jou mogelijk van toegevoegde waarde zijn om je gewenste resultaat te bereiken. Lees meer over littekentherapie

Laserbehandeling werkwijze

Ik doe voorafgaand aan het laseren van je litteken(s) tijdens een vrijblijvende intake altijd een huidanalyse. Ik neem je huid goed onder de loep, we spreken het gewenste resultaat door en we gaan samen een behandelplan opstellen over hoe we jouw doelen kunnen bereiken. Je kunt ervan op aan, dat je van mij een eerlijk en professioneel advies krijgt. We werken vervolgens samen aan het best haalbare resultaat! De intake is kosteloos en je verplicht je tot niets.

Vergoeding zorgverzekering

Of het laseren van littekens door je zorgverzekering vergoed wordt, hangt af van de aandoening en gekozen behandeling. Soms wordt het geheel of gedeeltelijk vergoed. Lees goed je polisvoorwaarden of vraag dit na bij je zorgverzekeraar. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en ben geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Afspraak plannen

Overweeg je om jouw litteken(s) te laten weglaseren? Vul dan dit formulier in om een intake te plannen! Eerst meer weten? Neem dan contact op via het telefoonnummer 074 20 20 233, stuur een mailtje naar info@huidmetzorg.nl of maak gebruik van het contactformulier. 

Plan een gratis intake bij de huidtherapeut!

Op een moment dat het jou uitkomt
Intake plannen

Huid met Zorg B.V.
Castorweg 146
7557 KN Hengelo

T: 074 20 20 233
E: info@huidmetzorg.nl

© 2022 - Huid met zorg B.V. - Huidtherapeut en Schoonheidsspecialist in Hengelo