Ouderdomswratten verwijderen

  1. Home
  2.  » 
  3. HomeBehandelingen
  4.  » 
  5. HomeHuidafwijkingen en littekens behandelen
  6.  » Ouderdomswratten verwijderen

Wil je jouw ouderdomswratten verwijderen omdat je ze ontsierend vindt of omdat ze misschien op een vervelende plek zitten waardoor je er telkens langs schuurt? In mijn huidpraktijk in Hengelo ben je aan het juiste adres! Lees verderop meer over de mogelijkheden of neem direct contact op voor meer informatie. 

Ouderdomswratten weghalen

Ouderdomswratten weghalen is relatief eenvoudig. Ze liggen oppervlakkig op je huid waardoor ik ze makkelijk kan behandelen. Een veel gebruikte methode is coagulatietherapie, waarbij ik een bepaald stukje huid verhit met een klein naaldje. Daardoor kan er nieuwe huid ontstaan en geneest het mooi. Daarnaast coaguleer ik ook wel met een cauteerstift, waarmee ik de wratten weg kan branden. Welke behandeling bij jou past beoordeel ik tijdens de gratis huidanalyse

Kosten verwijderen ouderdomswratten

De kosten van het verwijderen van ouderdomswratten hangen af van welke behandeling het beste past en natuurlijk ook hoeveel behandelingen je nodig hebt. Dat hangt weer af van het aantal, de grootte en diepte van de wratten. Bekijk alle tarieven om een indruk te krijgen van de prijzen en de verschillende mogelijkheden. 

Behandeling ouderdomswratten 

Voor we beginnen

Voor de behandeling van de ouderdomswratten start, doe ik altijd eerst een huidanalyse tijdens een gratis intake. Ik beoordeel dan je huid, we bespreken je wensen en we gaan samen een plan opstellen over hoe we jouw wratjes effectief kunnen verwijderen. 

Tijdens en na de behandeling

Ik ga vervolgens aan de slag met de gekozen behandeling en verwijder de ouderdomswratten. Na de behandeling blijft er een klein wondje of korstje achter, dat vanzelf geneest. Voor een mooi resultaat mag je niet aan de korstjes krabben, hoe verleidelijk ook! Ook is het van belang dat je een tijdje uit de directe zon blijft en je huid goed insmeert met minimaal factor SPF30.

Vergoeding zorgverzekering

Of het behandelen van ouderdomswratten door je zorgverzekering vergoed wordt, hangt af van de aandoening en gekozen behandeling. Soms wordt het geheel of gedeeltelijk vergoed. Lees goed je polisvoorwaarden of vraag dit na bij je zorgverzekeraar. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en ben geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Intake plannen

Wil je de jouw ouderdomswratten verwijderen? Vul dan dit formulier in om een intake te plannen! Eerst meer weten? Neem dan contact op via het telefoonnummer 074 20 20 233, stuur een mailtje naar info@huidmetzorg.nl of maak gebruik van het contactformulier

Plan een gratis intake bij de huidtherapeut!

Op een moment dat het jou uitkomt
Intake plannen

Huid met Zorg B.V.
Castorweg 146
7557 KN Hengelo

T: 074 20 20 233
E: info@huidmetzorg.nl

© 2022 - Huid met zorg B.V. - Huidtherapeut en Schoonheidsspecialist in Hengelo