Laserbehandeling gezicht

Diverse laserbehandelingen in Hengelo met de Lightsheer Diodelaser of M22-laserplatform

Laserbehandelingen voor je gezicht

Een laserbehandeling voor je gezicht kan goed van pas komen bij een huidprobleem zoals littekens (door acne), couperose of pigmentvlekken, maar ook zeker bij overbeharing. Je kunt je behoorlijk onzeker of ongemakkelijk voelen als je met dit soort problemen te maken hebt; zeker in je gezicht. Gelukkig kan lasertherapie in veel gevallen het probleem helpen verminderen! Jouw wensen staan altijd centraal, waarbij ik een realistisch beeld schets, dat past bij je huidconditie en dat rekening houdt met alle mogelijkheden die er zijn. 

Gezicht laseren: van littekens tot pigmentvlekken 

Ik laser klanten die te maken hebben met uiteenlopende problemen in het gezicht, waaronder:

Heb je misschien spijt van een tatoeage op je gezicht? Ook die (donkerblauwe en zwarte) kan ik met een laserbehandeling verwijderen. Lees meer over wat een laserbehandeling inhoudt en wat je bij mij kunt verwachten.

Resultaat pigment verwijderen laser

Kosten laserbehandeling gezicht

De kosten van het laseren van je gezicht betreffen minimaal Euro 50,- per behandeling. Voorafgaand aan de behandeling doe ik eerst altijd een vrijblijvende intake. Ik onderzoek dan de conditie van je huid en inventariseer je wensen. Op basis daarvan breng ik de uiteindelijke kosten voor je behandeling in kaart. Zou je graag een afspraak willen plannen om te ontdekken wat er mogelijk is? Vul dan dit formulier in, je verplicht je tot niets! Meer weten over wat ik doe? Blader dan bijvoorbeeld eens door alle gezichtsbehandelingen die ik bied of lees meer over mij.

Vergoeding laserbehandeling gezicht

Heb je een aanvullende verzekering, dan kan een laserbehandeling voor je gezicht bij sommige aandoeningen geheel of gedeeltelijk worden vergoed door je zorgverzekeraar. Doordat dit uit een aanvullende verzekering vergoed wordt, gaat dit niet ten koste van je eigen risico. Vaak is er wel een verwijsbrief nodig van een (huis)arts. Neem dan ook goed je polisvoorwaarden door of vraag dit na bij je zorgverzekeraar. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en ben geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Afspraak of meer informatie

Wil je een afspraak maken voor een intake om je gezicht te laten laseren? Vul dan dit formulier in! Wil je eerst meer weten? Neem dan contact met mij op via het telefoonnummer 074 20 20 233, stuur een e-mail naar info@huidmetzorg.nl of maak gebruik van het contactformulier. Mogelijk kan ik even de telefoon niet opnemen als ik met een behandeling bezig ben. Dan weet je dat als je me niet te pakken krijgt!

Plan een gratis intake bij de huidtherapeut!

Op een moment dat het jou uitkomt
Intake plannen

Huid met Zorg B.V.
Castorweg 146
7557 KN Hengelo

T: 074 20 20 233
E: info@huidmetzorg.nl

© 2022 - Huid met zorg B.V. - Huidtherapeut en Schoonheidsspecialist in Hengelo