Vaatjes laseren

Vaatjes laseren

Paarse of rode vaatjes laseren? Dat zorgt voor een mooie egale huid en een frisse uitstraling! Een laserbehandeling is in veel gevallen goed mogelijk om de zichtbaarheid grotendeels te verminderen. In mijn praktijk in Hengelo ben je aan het juiste adres: tijdens een gratis intake bekijk ik of het jou kan helpen en zo ja welk type laser voor jou geschikt is. We gaan dieper in op wat je precies kunt verwachten tijdens de behandeling en hoe vaak het nodig is voor het beste resultaat.

Van vaatjes in gezicht tot beenvaatjes laseren 

Rode vaatjes (couperose) komen overal voor: van je gezicht tot je benen. Het laseren van de vaatjes kan voor jou goed werken als je bijvoorbeeld last hebt van rosacea of oppervlakkige beenvaatjes. Of en welke laserbehandeling voor jou het beste is hangen van allerlei factoren af.  Te diep liggende vaatjes kan ik bijvoorbeeld helaas niet met de laser verwijderen. Samen met jou bekijken we dan tijdens de intake wat we wél kunnen doen om de zichtbaarheid zoveel mogelijk te verminderen. Verder is bijvoorbeeld bij rosacea een laserbehandeling alléén niet voldoende. Je huid is gevoelig en vraagt om een speciale behandeling om zo het ontstaan zoveel mogelijk tegen te gaan. Lees ook meer over het behandelen van rosacea.

Lasermethodes

Ik maak in mijn praktijk gebruik van de M22-laser met verschillende laserkoppen. Zo is de Nd:Yag-laser in veel gevallen heel geschikt voor het behandelen van vaatjes en adertjes. Ook kan ik de IPL-module inzetten. Je hebt meestal meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Wat voor jou het beste werkt en hoeveel behandelingen je nodig hebt om je vaatjes te lijf te gaan, bespreek ik graag met je tijdens een vrijblijvend eerste gesprek. Ik maak dan een huidanalyse en neem je wensen door. Daarna stellen we samen een behandelplan op. Daar kan bijvoorbeeld ook uitkomen dat bijvoorbeeld coagulatietherapie beter bij je past om je couperose te verwijderen

Herstel na laseren

De huid is na een vaatjesbehandeling rood en licht gezwollen. Er ontstaan soms wat korstjes en bloeduitstortingen, die vanzelf loslaten en wegtrekken. Ik raad je verder aan om zo’n 4 dagen na de behandeling niet in de sauna te gaan, niet te heet te douchen en niet te fanatiek sporten. Zorg verder dat je de zon vermijdt en bescherm je huid minimaal met een SPF als je toch in de zon komt. Lees ook meer over een laserbehandeling en mijn aanpak.

Vaatjes weglaseren?

Wil jij je vaatjes weglaseren? Vul dan dit formulier in om een afspraak in te plannen en je behandelplan te maken. Deze afspraak is helemaal vrijblijvend, dus je kan er altijd voor kiezen om de behandeling niet te doen. Wil je eerst wat meer informatie voordat je een afspraak maakt? Neem dan gerust contact op via het telefoonnummer 074 20 20 233, stuur een mailtje naar info@huidmetzorg.nl of maak gebruik van het contactformulier.

Plan een gratis intake bij de huidtherapeut!

Op een moment dat het jou uitkomt
Intake plannen

Huid met Zorg B.V.
Castorweg 146
7557 KN Hengelo

T: 074 20 20 233
E: info@huidmetzorg.nl

© 2022 - Huid met zorg B.V. - Huidtherapeut en Schoonheidsspecialist in Hengelo