Behandeling rosacea

Ik bied verschillende behandelingen voor een huid met rosacea. In de eerste fase van de behandeling is het kalmeren van je huid het belangrijkste. Daarna zorgen we dat de rosacea zich niet verder uitbreidt. Ontdek verderop meer over de mogelijke behandelmethodes die geschikt zijn bij deze aandoening. Heb je een vraag? Neem dan gerust even contact met me op!

(Acne) rosacea behandeling

Wat te doen aan rosacea? Deze huidaandoening wordt ook wel eens acne rosacea genoemd; dit vanwege de bultjes en pukkeltjes die ontstaan. De behandeling van deze en andere symptomen van deze aandoening, bestaat uit onderstaande therapieën of een combinatie ervan:

Als je rosacea hebt dan blijft je huid altijd gevoelig. De behandeling bestaat daarom ook voor een deel uit huidverzorgingsadvies. Het is belangrijk dat je ook zelf je huid goed verzorgt met als doel dat je de rosacea onder controle houdt.

Rosacea verhelpen doen we zo

Voordat we beginnen

Voordat ik je ga behandelen voor rosacea, maak ik eerst graag kennis met je tijdens een gratis intake. Je verplicht je dan tot niets! Ik bekijk tijdens deze intake de conditie van je huid en maak een complete huidanalyse.

Doel van de intake

Het doel van deze intake is uiteindelijk een gezamenlijk plan: hoe gaan we de symptomen van je rosacea verhelpen en controleren? Welke behandeling of combinaties van behandelingen zijn voor jou het meest geschikt? Je kunt bij mij rekenen op eerlijk en duidelijk advies, zodat je weet wat je kan verwachten tijdens en na het behandelen. 

Na het behandelen

Na het behandelen is het van belang dat je jouw gevoelige huid met rosacea op de juiste manier verzorgt. Ik geef je duidelijk aan welke producten je daarvoor nodig hebt en hoe je ze gebruikt. 

Wat kost een behandeling?

Voor ieder persoon verloopt de behandeling van rosacea verschillend. Bekijk alle mogelijkheden en bijbehorende tarieven om een indruk te krijgen van de kosten van de verschillende behandelmethodes. Maak gebruik van dit formulier om een vrijblijvende afspraak te maken als je interesse hebt in een behandeling.

Intake plannen

Je rosacea onder controle krijgen? Plan dan een afspraak. Eerst meer weten? Neem dan contact op via het telefoonnummer 074 20 20 233, stuur een mailtje naar info@huidmetzorg.nl of maak gebruik van het contactformulier.

Plan een gratis intake bij de huidtherapeut!

Op een moment dat het jou uitkomt
Intake plannen

Huid met Zorg B.V.
Castorweg 146
7557 KN Hengelo

T: 074 20 20 233
E: info@huidmetzorg.nl

© 2022 - Huid met zorg B.V. - Huidtherapeut en Schoonheidsspecialist in Hengelo