Couperose behandeling

Je hebt last van couperose of storende zichtbare bloedvaatjes en wilt ze graag verwijderen. Je zoekt een schoonheidsspecialist of huidtherapeut die jouw probleem effectief aanpakt. Dan zit je goed bij Huid met Zorg! Lees hieronder meer over een behandeling en wat je van mij kunt verwachten, of neem gerust even contact met mij op voor meer informatie.

Couperose verwijderen

Wil je couperose verwijderen? De vaatjes die zichtbaar zijn bij couperose, hebben geen functie meer. Daardoor kan ik je huid goed behandelen voor deze aandoening. Als huidtherapeut kan ik je verschillende behandelmogelijkheden bieden. Zo is coagulatietherapie geschikt, waarbij je huid verwarmd wordt en het zichtbare vaatje dicht brandt/smelt. Uiteindelijk zijn de vaatjes dan niet meer zichtbaar.  

Mogelijke couperose behandelingen

Een behandeling van couperose kan bestaan uit:

Je ziet altijd al snel resultaat van de behandelingen. Het aantal behandelingen hangt af van de ernst van jouw couperose. Het spreekt voor zich dat we dit van te voren met elkaar doornemen.

Resultaat couperose verwijderen met laser IPL

Behandelaanpak

Voordat ik begin met de behandeling van couperose ga ik tijdens een gratis intake een huidanalyse doen. Je verplicht je dan tot niets! Tijdens deze intake beoordeel ik je huid, bespreken we je wensen en gaan samen een behandelplan opstellen over hoe we jouw doelen kunnen bereiken. Je kunt op een duidelijk advies en professioneel plan rekenen zodat je weet wat je kan verwachten. Zo werken we samen aan het best haalbare resultaat! 

Intake plannen

Op zoek naar een schoonheidsspecialist of therapeut om je couperose te verwijderen? Vul dan dit formulier in om een intake te plannen! Eerst meer weten? Neem dan contact op via het telefoonnummer 074 20 20 233, stuur een mailtje naar info@huidmetzorg.nl of maak gebruik van het contactformulier

Couperose resultaat met laser

Plan een gratis intake bij de huidtherapeut!

Op een moment dat het jou uitkomt
Intake plannen

Huid met Zorg B.V.
Castorweg 146
7557 KN Hengelo

T: 074 20 20 233
E: info@huidmetzorg.nl

© 2022 - Huid met zorg B.V. - Huidtherapeut en Schoonheidsspecialist in Hengelo