huidverbetering

Wat is huidverbetering

Huidverbetering is voor mij een verzamelnaam voor verschillende behandelingen (of een combinatie ervan). Afhankelijk van jouw huid en wensen kunnen we kijken welke behandelingen het beste bij jou passen.

Voor wie

Huidverbeteringsbehandelingen zijn voor iedereen die zijn of haar huidconditie wil verbeteren. Mogelijke behandelingen zijn:

Wat houdt de behandeling in

Voordat ik je ga behandelen wil ik je graag eerst zien en kennismaken tijdens een intake. Dit is altijd vrijblijvend en gratis. Tijdens deze intake ga ik goed kijken naar je huid, bespreken we je wensen en de gezondheid van je huid middels een vragenlijst én maak ik foto’s van je huid met een Observ. Dit is een foto-apparaat waarmee ik de diepere huidlagen op de foto kan zetten en zichtbaar kan maken wat het blote oog niet ziet. 

Het doel is dat we bij een intake samen een behandelplan opstellen over hoe we jouw doelen kunnen bereiken. Je krijgt een eerlijk en professioneel behandelplan zodat je weet wat je kan verwachten.

Kosten

Dit varieert per behandeling, zie tarieven.

Vergoeding

Afhankelijk van de gekozen behandeling en aandoening, kan deze bij sommige verzekeraars geheel of gedeeltelijk worden vergoed. Lees goed je polisvoorwaarden of vraag dit na bij je zorgverzekeraar. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en ben geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Plan een gratis intake bij de huidtherapeut!

Op een moment dat het jou uitkomt
Intake plannen

Huid met Zorg B.V.
Castorweg 146
7557 KN Hengelo

T: 074 20 20 233
E: info@huidmetzorg.nl

© 2022 - Huid met zorg B.V. - Huidtherapeut en Schoonheidsspecialist in Hengelo