huidverbetering

  1. Home
  2.  » 
  3. Behandelingen
  4.  » Huidverbetering

Wat is huidverbetering?

Huidverbetering betekent dat je de conditie van je huid verbetert. In mijn huidpraktijk in Hengelo is huidverbetering een verzamelnaam voor verschillende behandelingen (of een combinatie ervan). Afhankelijk van jouw huid en eventuele huidproblemen die je hebt bekijk ik samen met jou welke behandelingen het beste bij jou passen om het gewenste resultaat te bereiken.

Huidverbeterende behandelingen

Huidverbeterende behandelingen zijn voor iedereen die zijn of haar huidconditie wil verbeteren, bijvoorbeeld als je kampt met een ouder wordende huid. Ik bied bijvoorbeeld het volgende:

Zo kun je bijvoorbeeld heel gericht huidveroudering behandelen met een peeling voor je gezicht of microneedling. Of je nu één of een combinatie van behandelingen nodig hebt, het doel is dat je huid weer straalt, soepel en veerkrachtig is. Bekijk ook de verschillende behandelmethodes waarvoor je bij mij terecht kunt. 

Wat houdt een behandeling in

Aan iedere huidverbeterende behandeling gaat altijd een intake vooraf, inclusief huidanalyse met de Observ. Deze kennismaking is vrijblijvend en gratis. Ik bekijk je huid, we nemen de wensen en de gezondheid van je huid door met behulp van een vragenlijst én maak ik foto’s van je huid met een Observ. Dit is een foto-apparaat waarmee ik de diepere huidlagen op de foto kan zetten en zichtbaar kan maken wat het blote oog niet ziet. Uiteindelijk stellen we samen een behandelplan op hoe we de conditie van jouw huid kunnen verbeteren. Een eerlijk en professioneel advies zodat je weet wat je kan verwachten.

Wat kost huidverbetering?

Wat huidverbetering jou precies gaat kosten varieert. Het hangt ervan af wat jouw huid kan hebben, welk(e) soort(en) en hoeveel behandelingen je nodig hebt. Bekijk de tarieven om een indruk te krijgen van de kosten.

Vergoeding

Afhankelijk van de gekozen huidverbeterende behandeling en specifieke aandoening, kan deze bij sommige verzekeraars geheel of gedeeltelijk worden vergoed. Lees goed je polisvoorwaarden door of vraag dit na bij je zorgverzekeraar. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en ben geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Afspraak maken of meer weten

Wil je de conditie van je huid graag verbeteren? Vul dan dit formulier in om een gratis intake te plannen. Liever eerst wat meer informatie? Neem dan contact op via het telefoonnummer 074 20 20 233, stuur een mailtje naar info@huidmetzorg.nl of maak gebruik van het contactformulier.

Plan een gratis intake bij de huidtherapeut!

Op een moment dat het jou uitkomt
Intake plannen

Huid met Zorg B.V.
Castorweg 146
7557 KN Hengelo

T: 074 20 20 233
E: info@huidmetzorg.nl

© 2022 - Huid met zorg B.V. - Huidtherapeut en Schoonheidsspecialist in Hengelo