Absolution Skincare

  1. Home
  2.  » 
  3. HomeOver mij
  4.  » 
  5. HomeMerken
  6.  » Absolution Skincare

Absolution Skincare is een biologisch merk met hoofdzakelijk natuurlijke ingrediënten die jouw huid ondersteunen en versterken. Ik vind het heerlijke producten om te gebruiken. De huid voelt zich echt direct vertrouwd met de Absolution-producten en herkent de natuurlijke ingrediënten veel beter dan de chemische bestanddelen die je in sommige huidverzorgingsproducten vindt. De fijne textuur en natuurlijke ingrediënten bewijzen elke keer weer hun kracht. De producten zijn Ecocert-gecertificeerd en voor een groot deel ook vegan!

Wat zit er allemaal (niet) in?

Ze zijn vrij van siliconen, minerale oliën, GGO, sulfaten, hormoonverstorende stoffen, parabenen, PEG, Ftalaten, synthetische kleurstoffen en parfum en dus alleen biologische en natuurlijke ingrediënten. Absolution Skincare voert dit niet alleen door in de producten, maar ook in de verpakkingen. Deze zijn plasticvrij en zijn deels hervulbaar, alles voor een zo’n duurzaam mogelijk resultaat!

Over Absolution Skincare

Nog even kort over de herkomst en missie van Absolution Skincare. Het merk is afkomstig uit Frankrijk en is opgericht door Isabelle Carron. Zij had altijd het gevoel dat er wat ontbrak aan het bestaande aanbod en wilde graag de perfecte cosmetische producten voor de huid ontwikkelen. Zo ontstond Absolution waarin juist wél de bezieling, intimiteit met je huid, eenvoud en maatwerk terugkomen. Precies dat wat ze zo miste in wat er op de markt verkrijgbaar was.

Plan een gratis intake bij de huidtherapeut!

Op een moment dat het jou uitkomt
Intake plannen

Huid met Zorg B.V.
Castorweg 146
7557 KN Hengelo

T: 074 20 20 233
E: info@huidmetzorg.nl

© 2022 - Huid met zorg B.V. - Huidtherapeut en Schoonheidsspecialist in Hengelo