Mineralogie Make-up

 1. Home
 2.  » 
 3. HomeOver mij
 4.  » 
 5. HomeMerken
 6.  » Mineralogie Make-up

Mineralogie Make-up

Mineralogie make-up is cosmetica die gemaakt is van pure, natuurlijke mineralen. Deze mineralen worden gebruikt als vervanging voor synthetische chemicaliën en kunstmatige kleurstoffen die vaak voorkomen in traditionele make-up. Het is zacht voor de huid en kan helpen om huidirritaties te verminderen. De Mineralogie-producten zijn ook vaak langer houdbaar dan traditionele make-up en zorgen voor een natuurlijke, gezonde uitstraling. De mineralen versmelten met de huid en geven daardoor een natuurlijke look. Mineralogie voelt zo licht aan dat je vergeet dat je make-up draagt!

Mineralogie Make-up

Mineralogie Foundation

De foundations van Mineralogie geven je een prachtige egale dekking. Het merk biedt meerdere type foundations die verschillen in hoe je ze aanbrengt. Je hebt namelijk de Dispensing Brush, de Pressed Foundations, de Liquid Hydration en de Loose Foundation. Ze zijn er ook in talloze verschillende kleuren. Zo heb je altijd de juiste kleur én aanbrengingsvorm die bij jou past!

Mineralogie Mascara

De Mineralogie mascara is er in vier verschillende kleuren, namelijk zwart, blauw, bruin en zilver.

 • Hypoallergene mascara
 • Met verlengde mascara lift
 • Met unieke volume formule
 • Geeft volle structuur aan de wimpers
 • Verzorgende eigenschappen

Overige Mineralogie producten

Mineralogie Cosmetics biedt een brede variatie aan foundations en mascara, maar natuurlijk ook alle andere make-up die je nodig hebt, zoals lipgloss, lippenstift, BB cream en allerlei poeders en crèmes! Neem gerust eens een kijkje tussen alle Mineralogie make-up in mijn webshop.

Plan een gratis intake bij de huidtherapeut!

Op een moment dat het jou uitkomt
Intake plannen

Huid met Zorg B.V.
Castorweg 146
7557 KN Hengelo

T: 074 20 20 233
E: info@huidmetzorg.nl

© 2022 - Huid met zorg B.V. - Huidtherapeut en Schoonheidsspecialist in Hengelo