Loveli

 1. Home
 2.  » 
 3. HomeOver mij
 4.  » 
 5. HomeMerken
 6.  » Loveli

Bij de Loveli producten staat ‘natuurlijk’ op nummer 1! Het Nederlandse merk kiest daar waar mogelijk altijd voor de biologische variant van een ingrediënt. Goed om te weten: sommige producten (zoals de Loveli deo) zijn niet veganistisch omdat ze bijenwas en honing bevatten. Het merk biedt naast de bekende deodorant ook andere huid- en haarverzorgingsproducten, zoals shampoo, conditioner, zonnebrandcrème, aftersun, lippenbalsem en gezichtscrème. 

Natuurlijke huid- en haarverzorging

Steeds vaker zoeken we naar natuurlijke huid- en haarverzorging. Loveli is hierin een prachtig voorbeeld van een merk dat dit zo goed mogelijk in de praktijk brengt. Van origine gestart als een natuurlijk, aluminiumvrij deodorant-merk, heeft Loveli inmiddels een hele reeks aan huid- en haarverzorging op de markt gebracht. Vanwege de natuurlijke aard, de merkbeloften en gewoon omdat ik zelf de deo bijvoorbeeld ook superfijn vind, kun je deze producten ook bij mij in de praktijk kopen. Ik heb in principe altijd alles op voorraad, van deo tot lipbalsem en van facemist tot travel size gezichtscrème!

Het bekendste Loveli-product: de deodorant

De deo van Loveli is gebaseerd op kokosolie, zuiveringszout en zinkoxide. Het is de eerste deodorant zonder aluminium die écht werkt. Het neutraliseert op krachtige wijze zweetgeurtjes zodra het zweet je huid bereikt. Een groot voordeel van dit product is dat het je zweetklieren niet blokkeert: je klieren kunnen dus gewoon hun werk doen! Je ruikt niets, ondanks dat je wel zweet. Dit is veel gunstiger voor je huid en lichaam door spuitbusdeo’s (met alcohol en parfums) of deo’s met aluminium  dan wat andere deo’s doen, want door te zweten koel je af én voer je afvalstoffen af. En dat proces wil je juist niet onderbreken. sluiten je zweetklieren af. 

Daarom dus Loveli deo’s, zonder troep zoals aluminium!

Loveli belofte

Alle producten van Loveli zijn gegarandeerd:

 • 100% natuurlijk
 • Nooit op dieren getest
 • Zonder aluminium, parabenen, siliconen, SLS/SLES, PEG’s, nano butylhydroxytoluene, phenoxyethanol, synthetische parfums of palmolie
 • 100% troepvrij
 • Zonder microplastics, met Zero Plastics Inside certificering

Bekijk de producten van Loveli die je in mijn webshop kunt kopen.

 

Plan een gratis intake bij de huidtherapeut!

Op een moment dat het jou uitkomt
Intake plannen

Huid met Zorg B.V.
Castorweg 146
7557 KN Hengelo

T: 074 20 20 233
E: info@huidmetzorg.nl

© 2022 - Huid met zorg B.V. - Huidtherapeut en Schoonheidsspecialist in Hengelo