DP Dermaceuticals

  1. Home
  2.  » 
  3. HomeOver mij
  4.  » 
  5. HomeMerken
  6.  » DP Dermaceuticals

DP Dermaceuticals is een innovatief merk dat ik in mijn huidpraktijk in Hengelo gebruik. Je bereikt met DP bij diverse behandelingen een perfect resultaat, bijvoorbeeld bij microneedling! Lees verderop meer over dit merk, de unieke eigenschappen of bekijk alle producten van DP dermaceuticals in mijn webshop.

Over DP Dermaceuticals

DP Dermaceuticals ontwikkelt geavanceerde huidverzorgingsproducten die topresultaten leveren. Het merk richt zich op wetenschappelijk onderbouwde formules. De mensen achter DP maken gebruik van de nieuwste wetenschappelijke ontdekkingen en ingrediënten. Het team dermatologen en wetenschappers volgen de huidverzorgingsindustrie op de voet. Het resultaat? Hoogwaardige en effectieve huidverzorgingsproducten! Zo zijn zij in staat telkens weer innovatieve producten te creëren, bijvoorbeeld met het zogeheten Hylafuse™ Complex. Deze gepatenteerde formule bestaat uit drie verschillende hyaluron-moleculen, waarbij iedere formule zijn eigen functie en grootte heeft. Meer weten over dit complex? Bekijk dan eens het serum  DP Dermaceuticals Hyla Active in mijn shop, waar het verder uitgelegd wordt.

Huid verbeteren met DP

DP Dermaceuticals maakt daarnaast gebruik van (gepatenteerde) technologieën die zijn ontworpen om de huid te verbeteren, bijvoorbeeld met de Dermapen 4. Dit apparaat maakt gebruik van kleine naaldjes om kleine gaatjes in de huid te maken, wat de natuurlijke herstelprocessen van de huid stimuleert. Lees meer over de microneedling-behandeling.

Huidproblemen aanpakken

De producten van DP Dermaceuticals bieden ook oplossingen voor een breed scala aan huidproblemen. Het merk heeft bijvoorbeeld producten in het assortiment om acne te behandelen en te voorkomen. Deze helpen je poriën te reinigen en te verkleinen, de huid te exfoliëren en de natuurlijke oliën in balans te houden. Verder heeft DP ook producten ontwikkeld om de huid te hydrateren en te voeden, wat vooral belangrijk is voor mensen met een droge of gevoelige huid.

Meer weten

Meer weten over hoe je de producten van DP Dermaceuticals gebruikt? Neem dan gerust contact met mij op. Wil je weten of microneedling met de Dermapen 4 voor jou geschikt is? Plan dan vrijblijvend een afspraak in.

Plan een gratis intake bij de huidtherapeut!

Op een moment dat het jou uitkomt
Intake plannen

Huid met Zorg B.V.
Castorweg 146
7557 KN Hengelo

T: 074 20 20 233
E: info@huidmetzorg.nl

© 2022 - Huid met zorg B.V. - Huidtherapeut en Schoonheidsspecialist in Hengelo