074 20 20 233 info@huidmetzorg.nl

Nieuw en fantastisch; de zelfbruiners van Marc Inbane

20 jun 2021

Het prachtige zomerweer is weer begonnen. Rokjes, blote benen en bikiniweer. Vaak staat dat nieuwe jurkje net wat mooier met bruine benen. Wil jij graag een egaal gebronst effect, maar zit je niet te wachten op zonschade? Dan kan ik jullie nu een veilig alternatief bieden.

Na uitgebreid testen heb ik besloten om de producten van Marc Inbane aan mijn assortiment toe te voegen. De perfecte manier voor een prachtig bruin kleurtje zonder schadelijke gevolgen van Uv-straling. Kunnen jouw witte benen het daglicht niet verdragen? Dan moet je dit product echt in huis halen!

Hoe werkt een zelfbruiner?

Het hoofdbestanddeel in vrijwel alle zelfbruiners is DHA (dihydroxyacetone). Deze natuurlijke suiker wordt gewonnen uit suikerbieten en suikerriet. Dit stofje zorgt voor een reactie in de bovenste huidlaag waardoor de dode cellenlaag bruin kleurt. Je verft je huid dus niet bruin, hij verkleurt letterlijk bruin! Het eindresultaat van zelfbruiners wordt bepaald door het percentage DHA. Hoe meer DHA een product bevat, des te bruiner het eindresultaat.

 

Marc Inbane bij Huid met Zorg Hengelo

Voor alle producten van Marc Inbane geld:

  • Geven geen wortelkleur
  • Drogen snel, zonder vlekken en plakken niet
  • Geschikt voor alle huidtypes en huidtinten
  • Kleur blijft 3-9 dagen zitten
  • Zijn vrij van parabenen en siliconen
  • Geformuleerd met natuurlijke ingrediënten
  • Vegan friendly
  • 100% Nederlands merk

Tip voor het schoonmaken van je Marc Inbane Glove: Gewoon wassen op 30 graden en niet in de droger doen, dan blijft hij lang goed voor gebruik!

Conchita Markhorst

Conchita Markhorst

Huidtherapeut Huid met zorg

Heb je vragen of wil je een advies op maat? Bel of mail mij dan gerust, je bent daarnaast ook van harte welkom bij mijn praktijk in Hengelo.

Plan een gratis intake bij de huidtherapeut!

Op een moment dat het jou uitkomt
Intake plannen

Huid met Zorg B.V.
Castorweg 146
7557 KN Hengelo

T: 074 20 20 233
E: info@huidmetzorg.nl

© 2019 - Huid met zorg B.V. - Huidtherapie in Hengelo