074 20 20 233 info@huidmetzorg.nl

Mesotherapie met Toskani

23 apr 2020

Repair yourself is de nieuwe trend! Ouder worden en externe invloeden zoals zon, roken, stress en voeding veroorzaken tekorten in bouwstoffen die belangrijk zijn voor de gezondheid van de huid. Hierdoor wordt de huid dunner, doffer en droger. Mesotherapie met Toskani is gebaseerd op het reactiveren van de huid, zodat deze zich weer jonger gaat gedragen. Dit wordt ook wel bio-revitalisatie genoemd. Om dit te bereiken worden voedende stoffen aangebracht in het diepere, meest vitale deel van de huid, precies daar waar het nodig is om de huid op te peppen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens de behandeling wordt er met behulp van microneedling een meso-cocktail ingesluisd. Deze bestaat uit hyaluronzuur en een rijke samenstelling van vitaminen, mineralen, antioxidanten en peptiden. Deze ingrediënten komen van nature al voor in de huid en zijn dus lichaamseigen. Wel zo’n fijne gedachte toch?

Met meer dan 45 soorten meso-cocktails heeft Toskani Mesotherapie ontelbare mogelijkheden, je kan er alle kanten mee op. Het is dan ook mogelijk om voor vrijwel iedereen een gepersonaliseerd pakket samen te stellen.

Mesotherapie heeft 3 belangrijke functies:

  • Hydraterende functie, door snelle voorziening van vochtbinders zoals hyaluronzuur.
  • Beschermende functie, door toevoegen van antioxidanten.
  • Herstructurerende functie, door stimulatie van de celvernieuwing.

Waarom werkt Mesotherapie met Toskani?

Microneedling maakt minuscule openingen in de huid, waardoor een aanzuigende werking ontstaat en de voedende stoffen uit de meso-cocktail tot in de middelste huidlaag kunnen doordringen. Dit ondersteunt de celfunctie en helpt de huid om zichzelf van binnenuit te repareren. Dit is tegenstelling tot crèmes die de huid vanaf de buitenkant aanpakken. Microneedling verbetert de opname  tot 80% i.p.v. de reguliere 7%.

Daarnaast zorgt microneedling ervoor dat er groeifactoren vrijkomen. Dit is een stofje dat de celdeling regelt. Door de verbeterde opname van werkstoffen en signaalfunctie van de groeifactoren zal er kwaliteit hoogwaardig collageen ontstaan wat leidt tot een mooiere huidstructuur. Deze combinatie-therapie is dan ook een gouden duo in duurzame verbetering van de algehele huidconditie.

Is Mesotherapie geschikt voor mij?

Mesotherapie wordt in het algemeen uitgevoerd als er sprake is van huidveroudering. Maar het kan ook preventief worden ingezet bij een doffe en droge huid of bijvoorbeeld een beschadigde huid (pigment). Door de huid te voeden en de productie van lichaamseigen stoffen te stimuleren versterkt mesotherapie de huid. Vrijwel elke huid knapt er van op!

Contact 

Ik ben heel erg blij dat Huid met Zorg als één van de eerste in Twente deze nieuwe therapie kan aanbieden. Wil je meer hierover weten neem dan contact of maak direct een afspraak bij mijn praktijk in Hengelo. Ik vertel je hier graag meer over.

 

Plan een gratis intake bij de huidtherapeut!

Op een moment dat het jou uitkomt
Intake plannen

Huid met Zorg B.V.
Castorweg 146
7557 KN Hengelo

T: 074 20 20 233
E: info@huidmetzorg.nl

© 2019 - Huid met zorg B.V. - Huidtherapie in Hengelo