Diode laser ontharen

  1. Home
  2.  » 
  3. Behandelingen
  4.  » Diode laser ontharen

In mijn huidpraktijk in Hengelo kun je terecht voor diode laser ontharen. In de meeste gevallen gebruik ik voor het ontharen met een laser de LightSheer diodelaser. Het is een bewezen effectieve ontharingsmethode voor zowel de lichte als de donkere huid! 

Voor donkere en lichte huid

In tegenstelling tot sommige andere lasermethodes, kun je de diode laser ook voor een donkere huid inzetten. Het is geschikt voor alle huidtypen tot en met huidtype IV (4). De huid mag alleen niet donkerder zijn dan de kleur van het haar. Ik kan alle huidgebieden behandelen waar je ongewenst (gepigmenteerd) haar hebt. Dat is bijvoorbeeld in het gezicht, de rug, de oksels en de benen. De haartjes mogen ook niet te dun zijn: licht dons kan ik helaas niet met de diode laser verwijderen. Dat geldt ook voor witte, grijze of rode haartjes.

De werking van diode-laserontharing

Diode-laserontharing werkt met pulsen die maar heel kort energie vrijgeven. Deze energie richt zich op de onderkant van de haren: de warmte die vrijkomt vernietigt het haarzakje. Doordat de energie van de laser maar zo kort wordt vrijgegeven, wordt de huid rondom het haarzakje niet aangetast. Het is een effectieve manier om definitief van je ongewenste haargroei af te komen! Deze lasermethode is niet geheel pijnloos, maar de meeste mensen kunnen de behandeling heel goed verdragen. 

Het verloop na de behandeling

Bijna iedereen kan meteen na de behandeling met de diodelaser de normale bezigheden gewoon weer oppakken. Zeker als het om gezichtshaar gaat, raad ik je echter aan om na de behandeling niet iets te doen waarmee je goed voor de dag moet komen. Iedere huid kan namelijk anders reageren. Verder treden er soms na de behandeling kleine hyper- of hypopigmentaties op als je huid daar gevoelig voor is. Deze verdwijnen gelukkig vaak weer! 

De haren gaan één tot twee weken na de diode-laserbehandeling heel langzaam uit de huid groeien. Je mag ze scheren als je dat niet mooi vindt, maar je kunt ze ook gewoon laten zitten: ze vallen er op den duur vanzelf uit. 

Prijzen diode laser ontharen

De prijzen van diode laser ontharen variëren en zijn afhankelijk van het te behandelen gebied. Ik kijk samen met jou tijdens een vrijblijvende intake welk(e) gebied(en) je definitief zou willen ontharen. Ik geef vervolgens aan welke kosten je op basis daarvan kunt verwachten. Heb je interesse? Maak dan gebruik van dit formulier. Wil je weten wat ik nog meer voor je kan betekenen? Bekijk alle behandelingen die ik bied en de bijbehorende tarieven.

Intake plannen

Maak gebruik van dit formulier om een intake te plannen om een diode-laserontharing te ondergaan! Deze intake is helemaal vrijblijvend, dus je kan altijd kiezen de behandeling niet te doen. Liever toch eerst wat meer informatie? Neem dan gerust contact op via het telefoonnummer 074 20 20 233, stuur een mailtje naar info@huidmetzorg.nl of maak gebruik van het contactformulier.

Plan een gratis intake bij de huidtherapeut!

Op een moment dat het jou uitkomt
Intake plannen

Huid met Zorg B.V.
Castorweg 146
7557 KN Hengelo

T: 074 20 20 233
E: info@huidmetzorg.nl

© 2022 - Huid met zorg B.V. - Huidtherapeut en Schoonheidsspecialist in Hengelo