Definitief ontharen (permanent)

  1. Home
  2.  » 
  3. Behandelingen
  4.  » 
  5. Ontharen
  6.  » Definitief ontharen (permanent)

Definitief ontharen is bijvoorbeeld mogelijk met elektrisch ontharen en een laserbehandeling. Wat voor jou het beste werkt en hoeveel behandelingen je nodig hebt om je overbeharing definitief te verminderen hangen sterk af van je haargroei, de plek en eventuele aandoening. Lees verderop meer over permanent ontharen en wat je van mij kunt verwachten, of neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

Permanent ontharen

Wil je jouw gezichtshaar of lichaamshaar permanent verwijderen? Klaar met het continu ontharen van de oksels, benen of schaamstreek? Houd er rekening mee dat het niet mogelijk is om alle ongewenste haartjes direct met één behandeling te vernietigen. Daarnaast is het zo dat je lichaam in staat is om op de lange termijn de vernietigde haarzakjes weer te herstellen. Dus strikt genomen kun je met geen enkele behandeling 100% definitief ontharen beloven. De haartjes die toch teruggroeien zijn trouwens bijna altijd fijner, dunner en lichter.

Behandelingen permanente ontharing en prijs

Je hebt voor permanente ontharing bijna altijd meerdere behandelingen nodig om het meest duurzame resultaat te behalen. Hoeveel en wat je kunt verwachten neem ik je natuurlijk in mee. Bij mij kun je terecht voor:

De prijs van permanente ontharing hangt dus af van welke behandeling jou het beste resultaat oplevert en hoeveel je er nodig hebt. Bekijk alle tarieven voor een overzicht van alle mogelijkheden.

Het resultaat van harsen

In plaats van eerdergenoemde behandelingen, kun je bij mij ook kiezen voor harsen. Daarmee verminder je weliswaar minder definitief je haren, maar het resultaat is wel langdurig een gladde huid. De haartjes groeien bij harsen met een zachtere punt terug, dus je hebt geen last van stoppels. 

Afspraak maken

Wil je meer weten over welke mogelijkheden jíj hebt om definitief te ontharen? Maak via dit formulier een vrijblijvende afspraak! Wil je meer weten, bel me dan op 074 20 20 233, stuur een mailtje naar info@huidmetzorg.nl of maak gebruik van het contactformulier. Houd er bij telefonisch contact rekening mee dat ik niet altijd direct de telefoon kan opnemen als ik met een behandeling bezig ben.

Plan een gratis intake bij de huidtherapeut!

Op een moment dat het jou uitkomt
Intake plannen

Huid met Zorg B.V.
Castorweg 146
7557 KN Hengelo

T: 074 20 20 233
E: info@huidmetzorg.nl

© 2022 - Huid met zorg B.V. - Huidtherapeut en Schoonheidsspecialist in Hengelo