Bloedblaasjes verwijderen

Wil je je bloedblaasjes laten verwijderen? Ik kan ze als huidtherapeut in mijn praktijk in Hengelo prima behandelen. Ontdek hieronder meer over de mogelijke behandeling, de kosten en wat je bij mij kunt verwachten. Neem gerust contact met me op als je een vraag hebt!

Behandeling

Een behandeling is niet per se nodig, omdat ze (behalve cosmetisch) geen klachten opleveren. Bloedblaasjes zijn wel goed te verwijderen door middel van coagulatie. Bij coagulatie brand ik ze dicht; ik laat de blaasjes dan stollen. Ze veranderen van kleur, waarna korstjes ontstaan die vervolgens afschilferen. Als ze weg zijn, keren ze niet weer terug op dezelfde plek. Het kan bij grotere blaasjes wel eens gebeuren dat ze na een behandeling nog niet helemaal weg zijn en een tweede behandeling nodig is.

Mijn aanpak 

Voordat we starten

Aan de behandeling gaat altijd een intake vooraf, waarin ik graag met je kennismaak. Je verplicht je dan tot niets en deze afspraak is altijd gratis. Ik bekijk dan je bloedblaasjes en de conditie van je huid. Ik maak tijdens de intake een complete huidanalyse.

Doel van de intake

Het doel is uiteindelijk om een samen te bepalen hoe we de bloedblaasjes gaan verwijderen. Je kunt rekenen op eerlijk en professioneel advies zodat je weet wat je kan verwachten tijdens en na de behandeling. 

Tijdens en na de behandeling

Vaak is één behandeling genoeg, maar bij sommige grotere blaasjes kan het zijn dat we de behandeling moeten herhalen. Goed om alvast mee te nemen: ga niet aan de korstjes krabben. Dan kan je huid mooi herstellen.

Bloedblaasjes en rode bultjes verwijderen resultaat

Bloedblaasjes verwijderen kosten

Er is niet één behandeling die het beste én geschikt is voor iedereen. Afhankelijk van het bloedblaasje of rode bultje kan ik het coaguleren of behandelen met laser.

Zou je graag je bloedblaasjes willen verwijderen? Maak dan gebruik van dit formulier. Geïnteresseerd in een andere behandeling? Bekijk alle mogelijkheden en bijbehorende tarieven.

Intake plannen

Vul dit formulier in om een intake te plannen als je je bloedblaasjes wilt laten verwijderen! Eerst meer weten? Neem dan contact op via het telefoonnummer 074 20 20 233, stuur een mailtje naar info@huidmetzorg.nl of maak gebruik van het contactformulier.

Plan een gratis intake bij de huidtherapeut!

Op een moment dat het jou uitkomt
Intake plannen

Huid met Zorg B.V.
Castorweg 146
7557 KN Hengelo

T: 074 20 20 233
E: info@huidmetzorg.nl

© 2022 - Huid met zorg B.V. - Huidtherapeut en Schoonheidsspecialist in Hengelo