Gerstekorrels verwijderen

Ik kan je gerstekorrels verwijderen op een effectieve manier. In mijn praktijk bied ik meerdere behandelingen die geschikt zijn bij milia. Hoe dan ook bespreek ik altijd met je hoe je ze zoveel mogelijk kunt voorkomen. Dat is natuurlijk nog fijner dan dat je ze elke keer moet laten weghalen! Lees hieronder meer over een behandeling en wat je van mij kunt verwachten, of neem gerust even contact met mij op voor meer informatie.

Gerstekorrels weghalen

Voor het weghalen van gerstekorrels, pas ik de volgende behandelingen toe:

Zou je graag van je gerstekorrels af willen? Maak dan gebruik van dit formulier. Bekijk hier de tarieven van alle behandelingen die ik bied, waaronder acnetherapie en coagulatietherapie.

Behandelaanpak

Voordat ik begin met het verwijderen van gerstekorrels ga ik tijdens een gratis intake een huidanalyse doen. Je verplicht je dan tot niets! Tijdens deze intake beoordeel ik je huid, bespreken we je wensen en gaan samen een behandelplan opstellen over hoe we jouw doelen kunnen bereiken. Je kunt op een duidelijk advies en professioneel plan rekenen zodat je weet wat je kan verwachten. Zo werken we samen aan het best haalbare resultaat! 

Afspraak plannen

Op zoek naar een schoonheidsspecialist of therapeut om je gerstekorreltjes (milia) te laten verwijderen? Vul dan dit formulier in om een gratis intake te plannen! Eerst meer weten? Neem dan contact op via het telefoonnummer 074 20 20 233, stuur een mailtje naar info@huidmetzorg.nl of maak gebruik van het contactformulier.

Plan een gratis intake bij de huidtherapeut!

Op een moment dat het jou uitkomt
Intake plannen

Huid met Zorg B.V.
Castorweg 146
7557 KN Hengelo

T: 074 20 20 233
E: info@huidmetzorg.nl

© 2022 - Huid met zorg B.V. - Huidtherapeut en Schoonheidsspecialist in Hengelo