Keratosis Pilaris behandelen

Helaas kun je keratosis pilaris niet op zo’n manier behandelen dat je er permanent van af bent. Wel kan ik je van de ophoping van dode huidcellen afhelpen. De juiste huidverzorging zorgt ervoor dat de bultjes niet snel terugkomen. Belangrijk is dat je thuis de behandeling goed voortzet zodat je het resultaat lang kan behouden. Ontdek hieronder meer over de mogelijke behandeling, mijn aanpak en de kosten. Heb je een vraag? Neem dan gerust contact met me op.

Hoe ziet een behandeling eruit?

De behandeling van keratosis pilaris in mijn praktijk in Hengelo bestaat voornamelijk uit peelen. De dode huidcellen die zo’n centrale rol spelen in deze aandoening worden daardoor snel verwijderd.

De behandeling bestaat uit:

Let op: ik kan de bultjes (pilaris) niet verwijderen en er niet voor zorgen dat je er dus helemaal vanaf bent. Wel zorgt een behandeling voor een gladde(re) en egale(re) huid. Het helpt het zichtbaar verminderen!

Mijn aanpak bij keratosis pilaris

Voordat we beginnen

Voordat ik je ga behandelen, maak ik eerst graag kennis tijdens een gratis intake. Je verplicht je dan tot niets! Ik bekijk tijdens die afspraak je keratosis pilaris, de conditie van je huid en maak een complete huidanalyse.

Doel van de intake

Uiteindelijk gaan we samen een plan maken hoe we de symptomen van je keratosis pilaris kunnen verminderen. Als huidtherapeut geef ik je eerlijk en duidelijk advies, zodat je weet wat je kan verwachten tijdens en na de behandeling. 

Na het behandelen

Na het behandelen is het van belang dat je jouw huid met keratosis pilaris op de juiste manier verzorgt met de juiste producten. Ik geef je duidelijk aan welke producten je daarvoor nodig hebt en hoe je ze moet gebruiken. 

Kosten keratosis pilaris behandelen

Bekijk hier de kosten voor het behandelen van de symptomen van keratosis pilaris. 

Wil je graag een zachte en egale huid? Maak dan gebruik van dit formulier. Geïnteresseerd in een andere behandeling? Bekijk alle mogelijkheden en bijbehorende tarieven.

Intake plannen

Vul dit formulier in om een intake te plannen als je je keratosis pilaris wilt behandelen! Eerst meer weten? Neem dan contact op via het telefoonnummer 074 20 20 233, stuur een mailtje naar info@huidmetzorg.nl of maak gebruik van het contactformulier.

Plan een gratis intake bij de huidtherapeut!

Op een moment dat het jou uitkomt
Intake plannen

Huid met Zorg B.V.
Castorweg 146
7557 KN Hengelo

T: 074 20 20 233
E: info@huidmetzorg.nl

© 2022 - Huid met zorg B.V. - Huidtherapeut en Schoonheidsspecialist in Hengelo