Bikinilijn ontharen

Intake plannen
  1. Home
  2.  » 
  3. HomeBehandelingen
  4.  » 
  5. HomeOntharen
  6.  » Bikinilijn ontharen

Ik kan in mijn huidpraktijk in Hengelo je bikinilijn ontharen op een langdurige en effectieve manier door te harsen of te laseren. Deze twee methodes zorgen beiden voor een duurzaam resultaat. Ontdek verderop meer of maak direct een afspraak.

Bikinilijn ontharen: harsen, epileren of laseren?

De huid van je schaamstreek is heel gevoelig, waardoor de bikinilijn epileren voor de meeste mensen geen optie is. Waxen (harsen) heeft het onterechte imago dat het heel pijnlijk is. Pijnloos is het natuurlijk niet, maar als ervaren specialist gebruik ik precies de juiste techniek zodat het zo min mogelijk pijn doet. Iedereen heeft een andere pijngrens, maar datgene dat je voelt is altijd kort. Als het tenminste op de juiste manier gedaan wordt! 

Voor velen is het harsen van de gevoelige bikinilijn goed te verdragen. Goed om te weten, is dat de eerste keer waxen vaak het meest gevoelig is. De pijn wordt steeds minder, hoe vaker je waxt. Wil je het aantal scheer- en/of wax-momenten flink verminderen en zoek je een nog duurzamere oplossing? Dan is laseren voor jou mogelijk een goede optie. 

Ontharen in mijn praktijk

Bikinilijn ontharen zonder irritatie en stoppels? Als je bij mij je schaamstreek laat ontharen, dan weet je zeker dat je tevreden naar huis gaat! Lees via onderstaande links meer over het harsen of laseren in mijn praktijk in Hengelo.

harsen

Harsen is een tijdelijke vorm van ontharing waarbij de haarwortel en haarschacht met behulp van wax wordt verwijderd.

Lees meer over harsen

Bikinilijn laseren

Bikinilijn laseren

Ben je het zat om telkens weer je bikinlijn te moeten ontharen? Dan is laseren voor jou mogelijk een goede optie. 

Lees meer over bikinilijn laseren

Afspraak maken

Zou je graag één van bovengenoemde ontharingsbehandelingen willen boeken? Maak dan gebruik van dit formulier om een afspraak te plannen. Als je eerst meer informatie wilt, neem dan gerust even contact met mij op! Bel 074 20 20 233, stuur een mailtje naar info@huidmetzorg.nl of maak gebruik van het contactformulier. Als ik niet meteen opneem, kan het zijn dat ik met een behandeling bezig ben.

Plan een gratis intake bij de huidtherapeut!

Op een moment dat het jou uitkomt
Intake plannen

Huid met Zorg B.V.
Castorweg 146
7557 KN Hengelo

T: 074 20 20 233
E: info@huidmetzorg.nl

© 2022 - Huid met zorg B.V. - Huidtherapeut en Schoonheidsspecialist in Hengelo